Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Petit Bangkok

El Petit Bangkok

Restaurants, Tailandesa Sarrià - Sant Gervasi
3 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(3Comentaris)
El Petit Bangkok
©Ivan Giménez El Petit Bangkok

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Molts dels nombrosos seguidors d'El Petit Bangkok estan d'enhorabona. Aquest magnífic lloc, al qual era molt difícil poder assistir per falta permanent de taula i un horari reduït, ha obert noves portes molt a prop d'on va triomfar. Ara en Dani presumeix de tenir una senyora cuina, àmplia, amb llum, que permet al jove equip seguir oferint aquests plats tan ben preparats “com ho fèiem a l'altre local”, assegura. I és cert.

Fa unes nits vam tenir el plaer de comprovar-ho. El Petit creix, però no es deforma, ni viurà la crisi del desenvolupament gràcies a l'honestedat i el bon fer d'en Dani i el seu equip. No és casualitat que els grans aficionats a la cuina thai el considerin el millor.

Com sempre és aconsellable iniciar el plaer amb els rotllets, ja siguin els thai de pollastre amb verdures, els de gambes o els poh pia sod, rotllets frescs de pasta d'arròs amb gambes, verdures i menta fresques, anomenats nem al Vietnam. Gustosos, consistents i amb la frescor que combinada amb la salsa prudentment picant regalen al paladar un moment gairebé sublim. Per als amants del picant, els rotllets de pasta d'arròs amb ànec, verdures i menta fresca.

La nit de la visita ens vam premiar amb rotllets frescs, tot i que vam dubtar davant les temptadores broquetes de pollastre marinat amb salsa de tamarinde i cacauet. Una sopa de llet de coco, la tom kha kai, amb aromes d'herbes thai i trossets de pollastre, va aportar la picardia de la nit. Una sopa, si pot ser un xic picant, és sana, nutritiva i estimulant per abans d'anar al llit i que la Mafalda ens disculpi.

Els vegetarians tenen a El Petit Bangkok un festival. Des dels rotllets vegetarians fins a les broquetes de tofu fresc amb salsa de cacauets i tamarinde o els panadons vegetarians farcits de bolets, castanyes i verdures, únics pel seu gust i mescla de textures.

Sense faltar el wok. I podem combinar-lo amb el que més ens agradi de carn (pollastre, porc, vedella, ànec), peix, llagostí, sèpia o vegetals amb tofu per als vegetarians. El pad khing, saltat de verdura amb gingebre i xiitake, és un favorit. Però el festival el conformen els kaeng kati, els curris, verd o vermell, o el masssaman, idoni per a llagostins, o el groc, que es pot combinar amb vegetals o ànec.

El kao suai, l'arròs blanc thai perfumat, o el khao ob sap parod, saltat amb gambes, curri, verdures, pinya i panses, són una passada.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Vallirana, 26
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08006
Transport Pàdua (FGC)
Contacte

Els usuaris diuen (3)

5 de 5 estrelles

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:3
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|3
1 person listening

FANTASTIC! Per mi el millor tailandes de Barcelona!

Ja els coneixia quean tenien el restaurant petit... I amb el gran no han canviat gens ni mica! BONISSIM! 

Llàstima que sigui tan dificil menjar-hi, ja que sempre està plé!


És un dels millors restaurants tailandesos que he provat, per no dir el millor!

Em recorda molt al menjar que et trobes quan viatges a Tailàndia. A més a més, ells són encantadors i el tracte és genial! No ens cansem d'anar-hi! Preu genial també.