Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els millors restaurants de la Costa Brava

Els millors restaurants de la Costa Brava

Una selecció dels restaurants més autèntics i deliciosos de la Costa Brava

Compartir, Cadaqués
©Francesc Guillamet Compartir
Per Maria Garcia i Ricard Martín |
Advertising

No es pot dir que es coneix bé una zona fins que no s'ha tastat el seu menjar més típic ni begut els seus vins, i d'això a la Costa Brava van sobrats. Té una oferta molt àmplia de restaurants -en l'interior d'un castell, amb terrasses al costat del mar...- i nosaltres hem fet una selecció per ajudar-vos a escollir. Hi trobareu varietat en tipus de cuina, producte i preu. Per a tots els gustos i butxaques!

Restaurants

Compartir

icon-location-pin Fora de Barcelona

Engegat per tres excuiners d’elBulli, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro, proposa una cuina moderna caracteritzada per plats pensats per compartir al centre de la taula, amb propostes tradicionals com els arrossos i el peix fresc. El restaurant es troba al centre de Cadaqués, té un gran pati exterior i ofereixen apartaments de lloguer.

Restaurants

Villa Teresita Restaurant a l'Hostal Empúries

icon-location-pin Fora de Barcelona

El xef Rafa Peña (Gresca) ha marcat una línia de cuina urbana a Barcelona, però també és l’assessor d’aquest hotel ecològic i sostenible a la Toscana gironina. Aquí hi trobareu el millor producte ecològic que produeixen mar i terra empordanesos, tractats amb criteri d’alta gastronomia. Només cuinen matèria de producció pròpia i proveïdors directes: coneixen la teca com si fos la seva tieta.

Advertising
Restaurants

El Trull d'en Francesc

icon-location-pin Fora de Barcelona

L’Empordà és mar i muntanya, la seva cuina també. A la banda més boscosa de l’Alt Empordà, entre turonets que es fan serralada i pantans, aquest clàssic dels àpats de grup i les celebracions ofereix una relació qualitat-preu interessant. Indicat per a gurmets golafres: cuina de producte i carn, molta carn, ja sigui en format platillo o a la brasa. Porc, ànec, entrecot...

Restaurants

El Restaurant del Castell

icon-location-pin Fora de Barcelona

Sopar en una torre d’un castell, amb un casino adossat, té un punt de glamur decimonònic innegable. I la cuina del restaurant El Castell no defrauda: té un punt autoral –presentació exquisida de plats– equidistant entre la tradició francesa i la cuina catalana, que el fa ideal per celebrar en petit comitè coses molt serioses. A l’estiu hi fan cicles gastronòmics.

Advertising

Vicus

Ubicat a l’antic local de l’emblemàtic Can Barris, Vicus ofereix una cuina d’autor basada en la tradicional catalana i en el producte de temporada. La seva especialitat són els plats d’arròs cultivat a Pals. A més de la carta, pots escollir entre el menú migdia, el menú d’arròs o el degustació. També organitzen sopars maridats amb vins de l’Empordà.

Restaurants

La Cantonada

icon-location-pin Fora de Barcelona

És un senzill restaurant familiar on es pot gaudir d’una cuina creativa que juga amb les receptes tradicionals i les transforma amb tocs originals i imaginatius. Proposen un menú diari al migdia i un menú de temporada, tots dos basats en productes de proximitat. A més, tenen plats aptes per a celíacs i vegetarians. Per menjar molt bé a un preu més que raonable.

Advertising