Etapes

Restaurants, Cuina creativa L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Recomanat
  • 4 de 5 estrelles
2 M'encanta
Guarda-ho
Etapes
1/2
Etapes
Etapes
2/2
Etapes

La seva filosofia és elaborar una proposta gastronòmica orientada a la recuperació dels sabors i aromes de la nostra cuina. I l’equip que dirigeix ​​en Dídac segueix millorant, posant l’oferta a un nivell cada cop més elevat. Entre els entrants i els ‘per compartir’ sobresurt un bistec tàrtar i un foie gras semicuit curat a la sal, amb anguila fumada. I no només excel·leixen en la carta, variada i temptadora, sinó en el menú de migdia amb autèntiques sorpreses, sobretot per qualitat-preu. Cal reservar-hi taula.

Vam acceptar el consell d’en Dídac i vam tastar el tataki de tonyina, amb tàrtar de tomàquet, alvocat, maionesa de wasabi i soja i un mar i muntanya que consisteix en unes vieires, cuites al punt, cansalada ibèrica, crumble de pernil i salsa d’ostres. Entre els plats principals ens vam quedar amb el rap amb salsa de suquet i gamba de costa, el llamàntol amb arròs i, dels arrossos, amb el fumat 25 minuts amb bolets. El ravioli d’ànec ha donat fama a un local hospitalari, ric en colors, fustes i lluminositat, amb un servei proper i familiar molt professional a l’hora d’atendre els clients, cosa que s’agraeix, ja que és una mancança avui gairebé generalitzada.

Els plats es fan al moment i l’oferta de vins és exemplar.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Lloc de la ubicació Etapes
Contacte
Adreça Enric Granados, 10
Barcelona

Horaris De dl. a ds. de 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 23 h.
Transport Universitat (L1-L2)
Preu De 20 a 35 €
LiveReviews|0
2 people listening