Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Lola de Las Arenas

La Lola de Las Arenas

Restaurants, Marisc Eixample
Recomanat
3 de 5 estrelles
RestaurantCritica.jpg
La Lola

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

És un festival amb una altra mirada sobre Barcelona. L'oferta de qualitat comença al matí i acaba a la nit, amb bons gintònics. Amb cuina oberta, que en diuen ara, amb una barra ideal perquè els amics s'ajuntin i gaudeixin veient com la cuina prepara exquisideses: platets, tapes i plats senzills, de sempre, però molt ben fets i amb un producte de primera. El prodigi de Les Arenes, La Lola, amb el seu aire mediterrani, modern i càlid, és la 'xicota' d'en Quim Marqués (xef del Suquet de l'Almirall), el seu germà Manel i el Nacho Prats, un personatge fonamental del món del vi. Com diuen ells, una cuina sense complexos. "No volem fer un 'local de tapes' més", anticipa el Nacho, tot i que després veiem que hi ha tapes, però també platets, racions i originals entrepans. Els germans Marqués diuen que no volen lligar-se a cap etiqueta. "Cuina catalana, madrilenya, andalusa... Tant se val! Som cuiners i ens agrada cuinar", expliquen. I és cert.
Dissenyat per l'estudi d'interiorisme de Josep Lluís Xuclà, La Lola és un restaurant fresc i dinàmic, amb personalitat, que combina diferents estils. La Lola estarà obert des de les deu del matí fins a la una de la matinada, 363 dies l'any, per oferir alguns dels plats més representatius de la cuina espanyola, actualitzats i servits en format petit. Comencem amb La-Lola-russa, una amanida fantàstica amb pernil i llagostins, cremosa i suau, i amb unes patates braves que ja s'han fet populars, i que justifiquen una visita a aquest local, airejat, amb llum natural i vista sobre Montjuïc que s'afegeix a la terrassa, amb amplis sofàs.
Continuem amb croquetes de pollastre i pernil de pota negra, truita trencada amb patates de Mallorca i cloïsses amb mongetes de La Granja, segovianes. L'arròs negre amb allioli i les costelletes de cabrit de Segòvia arrebossades són algunes de les propostes de la carta. Si alguna prova del nou es pot fer a un restaurant és l'allioli. És com l'ADN del lloc. En aquest cas és de primera, com el de l'àvia: consistent, gens fort ni repetitiu, gustós. S'hi pot anar amb parella, amb amics o en grup, perquè ja tenen previst un menú per a moltes persones, amb bons vins, cava i postres a preu molt assequible i divisible entre col·legues. Consulteu la carta de gintònics: un Beeafeater amb una branqueta de julivert fresc i una rodanxa de pomelo o la Citadelle amb pela de cítrics i glaçons de mandarina. –Marcelo Aparicio

 .

Publicat

Detalls

Adreça Gran Via, 373-385
Eixample Esquerre
Barcelona
08015
Transport Espanya (Línies: L1-L3-FGC)
Contacte
Horaris De 10 a 1 h
També t'agradarà
    Últimes notícies