La Taula

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Francesc Pérez, després d'exercir de maitre del Via Veneto i de director del Tragaluz entre d'altres, va obrir el seu propi projecte. A La Taula hi trobarem cuina mediterrània però també amb una forta influència de la cuina centroeuropea.
A l’apartat de suggeriments hi trobem dues especialitats úniques a la ciutat. La primera, exportada de la ciutat austríaca de Graz: es tracta d’una crema de carabassa natural que es fa amb les llavors torrades de la carbassa i un oli pur de carbassa que només es fa en aquesta zona. Més cucurbitàcia, impossible. La segona és el malakoff, que tot i les seves ressonàncies eslaves és una especialitat que només es cuina a la zona vinícola suïssa de La Côte: dues boles de gruyère pur arrebossades i cruixents, amoroses i fondants.
Detalls
Adreça |
Sant Màrius, 8-12 Sarrià-Sant Gervasi Barcelona |
---|---|
Transport | El Putxet (FGC) |
Contacte | |
Horaris | 13,30 a 15,45 i de 20,30 a 23,00 h |