Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lomo Alto & Lomo Bajo
Lomo Alto & Lomo Bajo

3 motius per fer una queixalada al Lomo Alto & Lomo Bajo

Si sou uns sibarites de la carn, aquest temple es convertirà en un dels vostres racons preferits: peces excepcionals de vedella, vaca vella i bou que s'ofereixen al comensal amb diferents tipus de maduració i coccions. Teniu el paladar a punt?

Time Out en col·laboració amb Lomo Alto & Lomo Bajo
Publicitat

Lomo Alto & Lomo Bajo és més que un restaurant fet per a carnívors; és un divulgador de la cultura de la carn. No només us trobareu amb un munt de tipus de carns diferents per a degustar, a diverses coccions i cuinades d’infinites maneres; sinó que també us ensenyaran com apreciar-les. Si sou uns apassionats d’aquest ingredient i teniu uns quants amics que els hi agradaria acompanyar-vos en una experiència d’oda a la carn, us expliquem per què Lomo Alto & Lomo Bajo es convertirà en un ritual que voldreu tornar a repetir! Som-hi.

Perquè tenen carn de la bona (i a la vista!)
Lomo Alto & Lomo Bajo

1. Perquè tenen carn de la bona (i a la vista!)

Esperem que us hagueu afilat bé les dents perquè les necessitareu ben a punt per ficar queixalada a tot el ventall de carns que podreu tastar. I podreu escollir-les en funció de la seva pinta! Aquest restaurant és sens dubte singular per les seves cambres pròpies de maduració i el seu obrador, tot això obert i a la vista del client a tall de vitrina. Què us ve de gust? Com si es tractés d’una carnisseria, només cal que li feu una ullada al producte i decidir quin us crida més l’atenció. I és que al pis de dalt, batejat com LomoAlto, es comparteix el procés de selecció, el tall de la peça i la maduració més indicats per a cada comensal, des de les més suaus de 30 dies fins a maduracions extremes amb marca pròpia de la casa.
Vedella, vaca vella o bou? Algunes de les races més peculiars són la rossa gallega, Asturiana de les Valls, Avileña, Bruna dels Pirineus o Wagyu. Una de les missions del restaurant és fer de divulgadors de la cultura de la carn, així que qualsevol pregunta que tingueu, no dubteu en aixecar la mà, que us explicaran amb tot detall els secrets de les carns.

Perquè inclou tot un espectacle de foc
Lomo Alto & Lomo Bajo

2. Perquè inclou tot un espectacle de foc

Aquest restaurant és un expert en el domini del foc i de les coccions. Al punt? Més aviat cru? Al forn, a la planxa, a la brasa? Demaneu el que més us plagui, però recomanem la brasa perquè és una de les seves especialitats. I podreu comprovar-ho en directe. Després del taulell de peces de boví, el client podrà veure el tràfec del personal de cuina, així com la seva precisió treballant amb el foc. El xou culinari està més que garantit! 
I no us preocupeu per si la carn es refreda mentre us entreteniu amb altres labors socials. Xerreu i jugueu amb els amics tant com vulgueu, que compten amb un sistema especial perquè la carn es mantingui calenta. Cada taula compta amb el seu propi llum tèrmic que mantindrà la carn a la temperatura ideal sense modificar el seu punt de cocció.

Per gaudir de receptes top a un espai excepcional
Lomo Alto & Lomo Bajo

3. Per gaudir de receptes top a un espai excepcional

El restaurant està situat en ple Eixample i està dividit en dues plantes. La superior és més elegant: LomoAlto, un espai exclusiu on es podrà triar entre carta o dues opcions de menú degustació, una amb base de vaca vella i una altra a base de carn de bou -l'estrella del restaurant-. Un entrant de la carta interessant? Porros a la brasa amb picanya de vaca. De segons, podreu escollir entre un munt de barreges amb la carn al centre de la qüestió: entremesos, costelles a la planxa de diverses espècies de carn, steak tartar de bou o, fins i tot, alguns plats especials de porc, pollastre o xai.
Al seu torn, al LomoBajo -amb una decoració més desenfadada- ocupa la planta baixa del restaurant. Aquest espai està dissenyat per a assaborir l'alta gastronomia de la carn, però entre pans. Aquí els protagonistes són els ‘rolls’ elaborats amb pa anglès, les hamburgueses a base de pa de Bretzel i els pepitos de vedella amb pa negre. Amb la voluntat de reinventar i dignificar l'entrepà de carn, LomoBajo ha dissenyat una carta gurmet al mateix temps que informal i atrevida! 
Preparats per degustar tot aquest festí?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat