Acontraluz

Restaurants, Mediterrània Les Tres Torres
  • 3 de 5 estrelles
  • 3 de 5 estrelles
(1Comentari)
1 M'encanta
Guarda-ho
Acontraluz
©MariaDias
Acontraluz

Arriba l’època de l’any en què el restaurant jardí A Contraluz pren la seva màxima dimensió. Si bé la resta de l’any és acollidor, a la primavera i a l’estiu les seves terrasses són punt inevitable de trobada per als qui gaudeixen amb el bon gust, el bon ambient i, sobretot, amb la bona taula. Taules ben vestides, amb estovalles de fina tela blanca i separades de manera que la privacitat es mantingui, i la decoració que té aquest glamurós local de més de vint anys serveixen perquè el comensal iniciï amb exceŀlent predisposició una trobada gastronòmica d’altíssim nivell.

Els detalls decoratius i el servei impecable completen un panorama que en la primavera assoleix la seva esplendor amb l’exultant verd de les plantes i el color de les seves flors. La Carla i en Mauri van endevinar la tecla fent-se càrrec, ja fa cinc anys, d’aquest lloc privilegiat. Al migdia la llum natural inunda el lloc i de nit una iŀluminació exceŀlent crea l’ambient ideal. Pel que fa a la cuina, molt renovada darrerament, està ben pensada i aconseguida, tot i que deixa poques opcions per als qui els agrada cuidar la butxaca. Comencem celebrant la varietat i qualitat de pans que posen sobre la taula, amb un oli d’oliva verge de gran nivell. Les croquetes de pernil i les carxofes fregides van ser un bon començament per a ‘La nostra hamburguesa de vedella amb patates fregides i buquet d’amanida’. Ben condimentada i cuinada al punt demanat, és una delícia.

Els espaguetis amb gules i bitxo són un encert i les postres estrella són els makis de mascarpone. Una atmosfera relaxada i amb molt bona música seleccionada per crear un bon ambient, A Contraluz és un lloc on s’ha d’anar i gaudir-ne, deixant per un dia les privacions i dietes. Els enamorats o els que vulguin enamorar algú tenen, a més, l’escenari ideal.

Per Marcos Andrea

Publicat

Lloc de la ubicació Acontraluz
Contacte
Adreça Milanesat, 19
Barcelona
08017
Horaris De dl. a ds. de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23.30 h. Dg. de 13.15 a 16.30 h.
Transport Les Tres Torres (FGC)

Average User Rating

3 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:1
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening
Marc_borras

Per mi es mes restaurant de negocis o amics que romàntic. Es menja bé, molt bé, però el preu es lleugerament pujat de to. Vaja, que pagues local i nom. Tot i això, val la pena anar-hi. Això si, la carta la mouen poc i això pit fer que trobis el mateix ara i d'aquí a dos mesos.