Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Alkimia

Alkimia

Restaurants, Cuina creativa Sant Antoni
5 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(1Comentari)
Alkimia
1/6
© Ivan Gimenez Alkimia
Alkimia
2/6
© Ivan Gimenez Alkimia
Alkimia
3/6
© Ivan Gimenez Alkimia
Alkimia
4/6
© Sonia HernàndezAlkimia
Alkimia
5/6
© Sonia HernàndezAlkimia
Alkimia
6/6
© Sonia HernàndezAlkimia

Time Out diu

5 de 5 estrelles

El xef amb estrella Michelin Jordi Vilà desplega, sobre la Fàbrica Moritz, les seves millors armes: producte, tradició i creativitat. Una aposta que, després de 20 anys des que va obrir el seu primer restaurant a la ciutat, ha consolidat amb èxit. Així, al plat us trobareu menges reconeixibles però no per això menys sorprenents. Vilà juga amb els ingredients i les tècniques sense deixar la línia de la cuina catalana, com per exemple en els calamarsons farcits de carbassó, llet d’ametlla i llima o el mar i muntanya de ravioli de vedella al palo cortado i ostra a la brasa. No us perdeu la versió unplugged del restaurant, amb una cuina més fresca, viva i per a butxaques més ajustades: Alkostat.

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Ronda Sant Antoni, 41, Principal
Sant Antoni
Barcelona
08011
Transport Sant Antoni (M: L1,L2)
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 13.30 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h

Els usuaris diuen (1)

5 de 5 estrelles

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening

Hi vam estar al poc de que obris aquesta nova etapa, com be diuen el producte que treballen es sensacional, cuinat amb tot el respecte pero amb la seva màgia, la millor convinació possible: el millor producte + la millor cuina.


Serà un nou referent a barcelona de que les coses es poden fer d'un altre manera. 


No es que valgui la pena, es que s'hi ha d'anar, disfrutar i compartir.


Felicitats Jordi!!!