Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Alkimia

Alkimia

Restaurants, Cuina creativa Sant Antoni
5 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(1Comentari)
Alkimia
1/6
© Ivan Gimenez Alkimia
Alkimia
2/6
© Ivan Gimenez Alkimia
Alkimia
3/6
© Ivan Gimenez Alkimia
Alkimia
4/6
© Sonia HernàndezAlkimia
Alkimia
5/6
© Sonia HernàndezAlkimia
Alkimia
6/6
© Sonia HernàndezAlkimia

Time Out diu

5 de 5 estrelles

El xef amb estrella Michelin Jordi Vilà desplega, sobre la Fàbrica Moritz, les seves millors armes: producte, tradició i creativitat. Una aposta que, després de 20 anys des que va obrir el seu primer restaurant a la ciutat, ha consolidat amb èxit. Així, al plat us trobareu menges reconeixibles però no per això menys sorprenents. Vilà juga amb els ingredients i les tècniques sense deixar la línia de la cuina catalana, com per exemple en els calamarsons farcits de carbassó, llet d’ametlla i llima o el mar i muntanya de ravioli de vedella al palo cortado i ostra a la brasa. No us perdeu la versió unplugged del restaurant, amb una cuina més fresca, viva i per a butxaques més ajustades: Alkostat.

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Ronda Sant Antoni, 41, Principal
Sant Antoni
Barcelona
08011
Transport Sant Antoni (M: L1,L2)
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 13.30 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h

Els usuaris diuen (1)

5 de 5 estrelles