Amassame

Restaurants, Italiana
4 de 5 estrelles
Amassame
1/3
Amassame
Amassame
2/3
Amassame
Amassame
3/3
Amassame

Agradable sorpresa a Sants. Al costat del mercat, la Carmen Ramírez hi ha obert Amassame, un restaurant inspirat pel seu amor i freqüents visites –pel seu passat en la moda– a Itàlia. En un local amablement decorat, amb llum natural i taules còmodes, podem veure des de primera hora com preparen les pastes. L’oferta combina les cuines espanyola i italiana, aconseguida amb molt bon resultat gràcies, sobretot, a la frescor dels productes i al bon fer de l’equip de cuina. La intenció, aconseguida, és presentar una “gastronomia sana italiana amb tocs ibèrics”, explica la Carmen, amb pastes i pizzes fresques fetes a mà diàriament, amb opcions per a totes les dietes.

Podem començar amb l’assortiment d’embotits DO italians o de formatges i, si es vol alguna cosa sana, hi ha una taula de verdures ecològiques de temporada. En matèria de pastes, molt bones totes, n’hi ha dues que destaquen per la seva originalitat: els fusilli al nero di seppia amb llagostins, xampinyons, ceba dolça, espinacs, romesco i oli picant, o els raviolis d’espinacs amb ricotta i salsa de tomàquet casolana, sense l’habitual pasta de farina. Molt curiosos i saborosos, com totes les seves pastes. Des de la cuina oberta també en surt un vast panorama de pizzes, fetes a la vista del client. La focaccia i el pa de pizza són per sentir-se a Roma o Nàpols. Aneu-hi.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Lloc de la ubicació Amassame
Contacte
Adreça Sant Medir, 8
Sants
Barcelona
08028
Horaris Dl. tancat. De dt. a dj. de 12.45 a 16 h i de 19.30 a 23 h. Dv. de 12.45 a 16 h i de 19.45 a 23.30 h. Ds. de 13 a 16 h i de 19.45 a 23.30 h. Dg. de 13 a 16 h.
Transport Plaça de Sants (M: L5)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening