Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aprèn a cuinar ‘japoperuà’!

  • Restaurants
  1. Nikkei 103
    Foto: Andre LacazNikkei 103
  2. Nikkei 103
    Foto: Andre LacazNikkei 103
  3. Nikkei 103
    Foto: Andre LacazNikkei 103
Publicitat

Time Out diu

Us proposem un taller gastronòmic amb sopar final que no podeu deixar passar!

La cuina 'nikkei' –la que es va desenvolupar al Perú per l’encreuament de la gastronomia  autòctona i la dels immigrants japonesos– és d’una complexitat subtil, i cal més que un tutorial de Youtube per atrevir-s’hi. I això precisament és el que us oferim Time Out i el restaurant Nikkei 103: un taller-sopar de cuina participativa on els comensals aprendreu a cuinar els plats més característics de la gastronomia 'nikkei'; el xef Gustavo Sugay us guiarà en l’elaboració  de quatre receptes fredes que ja són patrimoni de la humanitat: un ceviche 'nikkei', un 'uramaki anticuchero' —un 'roll' californià amb corball, llagostí amb 'panko', maionesa 'anticuchera', un tiradito d’ají 'amarillo' i un 'nigiri' de corball 'cevichero', banyat en 'leche de tigre'. I encara que sembli obvi, la gràcia és la immersió en el fet 'japoperuà': si el restaurant germà Ceviche 103 es basa en el ceviche i el Perú tradicional calent, al Nikkei 103 hi predomina el fet japonès. Així, a més de poder endrapar el resultat final de la 'master class', els participants aprendreu a apreciar i administrar la finesa dels cítrics i la força dels 'ajís' en els diferents talls de peix i marisc. No us amoïneu, que l’activitat estarà ben dirigida i serà distesa i de lúdic assemblatge: tot just entreu us convidaran a una Cerveza Cusqueña. L’activitat dura dues hores i tindrà lloc el dimarts 30 de juliol, dos dies després del dia de la Pàtria de Perú. I, de premi, tindreu un descompte en un àpat per a dues persones el dia que més us vingui de gust. Afanyeu-vos en reservar la vostra plaça, perquè només n'hi ha vint!

Detalls

Adreça
Preu
60€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà