Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un sopar exclusiu amb maridatge d'intensitats!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

© Mireia Rodriguez

Un sopar exclusiu amb maridatge d'intensitats!

A Time Out hem aconseguit fer un maridatge de luxe: un menú de proximitat elaborat per Sergi de Meià a mida per degustar amb els millors vins seleccionats de Raimat i assaborir cada intensitat. I tot plegat, a un preu únic!

Per Time Out en col·laboració amb Raimat
Advertising

El millor per tastar un gran nombre de vins de la terra i valorar la intensitat de cada un és fer-ho mentre s'assaboreix un àpat a base també dels millors productes de la terra, elaborats amb creativitat. I això és el que us proposem des de Time Out: un sopar per degustar el nou ventall de vins Raimat, amb un menú a mida realitzat pel xef Sergi de Meià i tot per només per 35 €! Es tracta d'una proposta (i d'un preu!) absolutament exclusiva pels lectors de Time Out, el 10 de juliol. L'aforament és limitat a només 40 places i l'oferta és oberta a tothom que s'hi vulgui apuntar fins esgotar l'aforament. Et donem (més) motius per no deixar passar aquesta ocasió exclusiva!

 

© Raimat

Vins de la terra

El celler Raimat es troba en un moment de transformació per tal de convertir la seva producció fins ara sostenible en una de 100% ecològica. Un procés que ja ha arrencat i que durarà 2 anys fins completar-ho del tot. A més, Raimat torna a ser pioner i presenta com a novetat exclusiva una classificació segons intensitat de la seva col·lecció de vins. D'aquesta forma, es busca facilitar a tothom la selecció del vi més adequat per a cada paladar i per a cada moment. Tots els vins Raimat s'han classificat del més suau a més intens, en funció de les seves característiques organolèptiques, com la frescor, el color, l'aroma i el sabor, així com el cos i el temps d'envelliment en barrica. Una classificació fàcil en què el número 1 és el més suau i el 10 el més intens en boca.

 

© Sergi de Meià

Un menú d'intensitats

El sopar s'inicia amb intensitat 2, vi rosat Vol d'Ànima de Raimat acompanyat d'un pa amb tomàquet i embotits catalans en mosaic. Els entrants, uns bunyols de bacallà amb mel i sàlvia, són ideals per acompanyar el Vol d'Ànima de Raimat Blanc, d'intensitat 4. Amb el primer plat, a base de sardina i ànec amb bolets de primavera i arròs, la intensitat puja fins a 8 amb el vi blanc Raimat Castell. I amb el segon, format per un tartare de vedella i garota amb ous de guatlla, es fa el canvi al vi negre i la intensitat assoleix el 7 amb el Raimat Boira. Les postres es reserven el top intens: pa d'espècies, almívar de cardamom i gelat de xocolata, amb Raimat Molí d'intensitat 9. Tot un plaer pel paladar!

 

Advertising
© Sergi de Meià

Un xef de luxe

Crescut als fogons del restaurant familiar i amb una llarga trajectòria com a xef internacional, en Sergi de Meià va obrir el seu propi restaurant al carrer d'Aribau de Barcelona el 2014. El local, que porta el seu nom, té una filosofia clara, la de fer una cuina catalana 100% de proximitat, amb productes de la terra de la millor qualitat i amb receptes de tota la vida millorades i, sovint, amb un toc exòtic. Val la pena deixar-se temptar per les seves propostes, especialment en aquest sopar exclusiu que ha dissenyat per maridar amb els vins Raimat i del qual només podran gaudir els lectors de Time Out Barcelona. Serà al seu restaurant el proper dilluns 10 de juliol a les 20.30 h. Reserveu la vostra plaça!

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising