Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Assaboriu la nova carta del Te Quiero Verde a càrrec del xef Ismael Alonso
Te Quiero Verde
Foto: Te Quiero Verde Te Quiero Verde

Assaboriu la nova carta del Te Quiero Verde a càrrec del xef Ismael Alonso

El nou projecte culinari està inspirat en els quatre elements de la natura i en les cultures del món. Tasteu-ne la carta i donareu la volta a la Terra!

Time Out en col·laboració amb Te Quiero Verde
Advertising

Coneixíem Te Quiero Verde per la seva oferta saludable, fresca, local i eco-friendly. I ara el recordarem pel seu pas endavant cap a una cuina exquisida, de gran qualitat i oberta a totes les cultures gastronòmiques del món.
I és que el reconegut xef Ismael Alonso, juntament amb l'Hugo Jara Vasquez i Marco Etere, caps de cuina del restaurant, s'han endinsat en la cuina del Te Quiero Verde per revolucionar-la des de la natura! Han ideat una nova carta molt gustosa i verda, en línia amb els valors del restaurant, en què s'han inspirat en els elements de la natura i en cultures del món per portar-nos propostes úniques que fusionen el millor d'aquí i de diversos racons d'arreu.
Tot, com sempre, treballat amb productes excel·lents, de qualitat i de temporada que no deixen enrere el compromís de Te Quiero Verde amb els productors locals i la salut dels seus comensals. Perquè menjar verd i variat és totalment compatible amb quedar-se ben tip i amb un gust impecable al paladar! I aquí trobareu una oferta gastronòmica enfocada a plats vegetarians i vegans, combinats amb una bona varietat de productes del mar i aus, plats per compartir i fins i tot vins vegans.
Quines tradicions culinàries d'Àsia o Amèrica llatina trobarem entre productes locals? Què aportaran i què simbolitzaran els elements com l'aigua i el foc en els plats que ens serviran?
Us ho expliquem tot!

Te Quiero Verde
Te Quiero Verde
Foto: Te Quiero Verde

Un xef viatger

El xef i consultor gastronòmic Ismael Alonso, de blanc, juntament amb l'Hugo Jara Vasquez i en Marco Etere, caps de cuina del restaurant, seran els responsables que el nostre paladar sigui tota una festa 'healthy' cada vegada que ens posin un plat a taula.
Xile, Brasil, França, Itàlia, Portugal, el Japó, Marroc, Argentina, Tailàndia, Xina, les Maldives o els Estats Units són alguns dels països que Alonso ha trepitjat en els últims 20 anys per nodrir-se de les seves respectives tradicions gastronòmiques. Viatges culinaris dels quals Alonso ha tornat amb un 'souvenir' ben especial: la inspiració!
I ara a Te Quiero Verde tindrem l'oportunitat d'assaborir-la amb les fusions que ha incorporat a la carta.

Te Quiero Verde
Te Quiero Verde
Foto: Te Quiero Verde

Aigua, Terra, Aire, Foc i... molt de sabor

Les cuines verdes i locals com les de Te Quiero Verde estan totalment connectades a la natura. És per això que Alonso, Etere i Jara han volgut jugar amb els seus quatre elements essencials, amb la seva energia i la seva espiritualitat!
Plats que ens invoquen un passeig estimulant al costat d'una cascada o amb els peus descalços sobre la sorra; fórmules amb colors ocres del d'ésser o vermell fèrtil; o una carta plena de receptes tradicional que sempre s'han cuinat en mans expertes en l'art del foc.
De ben segur que, almenys de petits, us vau preguntar quin era el vostre element preferit. Doncs ara toca cruspir-vos-el!

Advertising
Te Quiero Verde
Te Quiero Verde
Foto: Te Quiero Verde

Elements d'aquí i d'allà

En la incorporació de l'Aigua, la Terra, el Foc i l'Aire en la carta, Alonso, Etere i Jara han aconseguit unir pobles de tot el món. Per què? Perquè la natura i els seus elements són un nexe comú de totes les cultures!
El que proposen és una cuina viatgera que agafa cuines de tot el món i les marida amb elements de la nostra terra: amanides creades amb productes locals i barrejades amb mitsuna per traslladar-nos al Japó; tabulé de crucíferes i hummus acompanyat de calamar d'Arenys de Mar per navegar del Mediterrani a l'Orient; o corbina pescada a les nostres costes i combinada amb yuca a la Huancaína i maionesa 'acevichada' per fer-nos passejar pels Andes. Una mica més i us demanaran el passaport a l'entrada del restaurant!

Recomanat

    També t'agradarà

      Best selling Time Out Offers
        Advertising