August Gastrobar
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
L’Agust GastroBar és un lloc acollidor que només funciona de nit, excepte els divendres, dissabtes i diumenges, i que és difícil d’etiquetar per més que els seus amos –Hicham Houmidide i Jean-Christophe Burgy, que es van conèixer a l’Hotel Meurice de París– l’hagin presentat com a gastrobar. La proposta és intel·ligent i permet gaudir des de diversos angles d’una cuina que té molt ‘de sempre’ però amb tocs de modernitat i fusió molt interessants. Després de sorprendre’ns amb les ostres –la mexicana en cebiche amb llima, coriandre i salicòrnia, i la Tonkyota, amb salsa ponzu i ous de salmó–, vam tastar el bombó de gaspatxo de tomàquet i síndria, que esclata a la boca amb gustos intensos. Un altre entrant molt fi i ben presentat és el caneló d’alvocat, farcit de gambes amb llavors de gira-sol i vinagreta de safrà. També destaquen un carpaccio de bou amb 21 dies de maduració, crema de parmesà i escopinyes i el cebiche a l’estil peruà.
Els peixos són de llotja i respecten la temporada de pesca. El tataki de tonyina amb tomàquets confitats, olives de Kalamata i salsa de soja fermentada és una prova, i si parlem de carns, superb és el llom de bou al fum de sarment de vinya. El capítol postres té un protagonista: el cactus, un sorbet de figues de moro, mousse de llima i crumble de xocolata i sèsam, presentat de manera espectacular.
Detalls
Adreça |
Parlament, 54 Barcelona 08015 |
---|---|
Transport | M: Sant Antoni |
Contacte | |
Horaris | De dl. a dj. de 19 a 24 h. De dv. a dg. de 14 a 16 i de 19 a 24 h. |