Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bar Lombo

  • Restaurants
  • Sant Gervasi - Galvany
  • preu 3 de 4
  • Crítica de Time Out
  1. Lombo, pappardelle
    Foto: Lombo Lombo, pappardelle
  2. Bar Lombo (Sarrià-Sant Gervasi)
    Scott ChasserotBar Lombo (Sarrià-Sant Gervasi)
  3. Lombo
    Foto: Lombo Lombo
  4. Bar Lombo (Sarrià-Sant Gervasi)
    Scott ChasserotBar Lombo (Sarrià-Sant Gervasi)
  5. Bar Lombo (Sarrià-Sant Gervasi)
    Scott ChasserotBar Lombo (Sarrià-Sant Gervasi)
Publicitat

Time Out diu

Lombo, el restaurant italià que Eugeni De Diego (un dels excaps de cuina d'Elbulli) té amb la seva parella Ana Alvarado, (expastissera d'El Bulli) té una forta connexió amb el seu llibre '¿Cómo cocina un xef en casa' (Penguin, 2021): receptes directes, per sucar-hi pa, explicades de manera meridianament clara i pensades perquè siguin fàcils de fer, i alhora tinguin una dimensió gastronòmica innegable. Hedonisme pur i dur. 

I aquest saludable esperit hedonista el trobem a Lombo. També amb molt rigor: tota la pasta fresca l’elaboren ells, i per decidir els dos plats de pasta seca de la carta van testar setanta marques. El xef sard Andrea Ortu executa i afegeix un toc personal a les idees de De Diego, que ha optat pel difícil equilibri de potenciar sabors i alleugerir plats, més que no pas reinventar-los. Com per exemple, un brutal 'vitello tonnato', on la salsa de tàperes i anxova deixa pas a una sofisticada maionesa amb un fons de carn, amb un filet boníssim enlloc de l'humil rosbif de tall rodó. O uns pappardelle amb ragú d’ossobuco, una recepta de guisat a foc lent que et fa tremolar de plaer quan l’olores venir. Potser no inventen la sopa d’all, però la fan millor que la majoria. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Moliné, 1
Barcelona
08006
Transport
M: Fontana
Horaris
De dc. a dg. de 13 a 16 i de 20 a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà