Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bases legals per al concurs de la Ruta de Tapes Estrella Damm

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

De tapes per barcelona

Bases legals per al concurs de la Ruta de Tapes Estrella Damm

Sortegem 2 vals per a dues persones per tastar 10 tapes + canya!

Per Germà Bustamante
Advertising

La participació en aquest sorteig és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Time Out Barcelona. 
Un cop tancat el període de participació (18 de maig) s’atorgarà el premi a les persones triades a través de l’eina www.random.org. 
El premi consisteix 2 vals per a dues persones per tastar 10 tapes + canya. Els dos guanyadors dobles tindran dret a deu tapes cada un en algun dels següents establiments: BACALLANERIES PERELLÓ, TINGANA, CAFÉ DEL SOL, SOL DE NIT, RESTAURANT CASANOVAS, EL NOU DE GRANADOS, KILO RESTAURANTE, CAN XURRADES, MEETPACKING BISTRO, SAMSARA. El premi no inclou les despeses de desplaçament fins al lloc indicat. Aquest premi no es podrà bescanviar per cap altre ni pel seu cost.

 
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising