Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Berbena

Berbena

Restaurants, Catalana Vila de Gràcia
4 de 5 estrelles
Berbena
1/2
© Maria DiasBerbena
Berbena
2/2
© Maria DiasBerbena

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Hi caben vint comensals i la cuina senyoreja l’espai: que no és el cor d’un restaurant? Que llueixi, doncs. Fet al moment i davant dels nassos, d’aquí en sortirà el que ens farà feliços, sigui una galta de vedella al vi deliciosa, uns imaginatius 'trofies' (pasta de la Ligúria) amb camagrisos i botàriga, o una truita de patates sensacional: amb producte humil de temporada, fan meravelles. El cuiner Carles Pérez de Rozas ha format un equip a prova de bombes (Ana Valle, Gisella de la Cruz, Romain Hubert) i s’ha esmerçat a cada detall perquè anar a aquesta Berbena acabada d’estrenar sigui tota una festa: cafè d’especialitat (dels veïns SlowMov), gelats Paral·lelo (també de Gràcia), cervesa Cyclic (barcelonina, boníssima), ganivets Pallarès i plats i tasses fets a mà (Philo K, Eva Kengen, Casa Atlàntica).

Reivindiquen el xerès i els vins eco –de fet, el 80% de la carta és ecològic–. El pa, consistent i gustós, el fan cada dia, com les postres (un 'kouign-amann', pastís bretó de mantega de campionat, per exemple). Els formatges els tria l’Enric Canut, d’Ardai. Al migdia, per 20 euros dines com un rei. A la nit, si tens ganes d’explorar la carta a fons, el tiquet es pot enfilar cap als 35. Diu en Carles que són petits, però valents: parteixen del quilòmetre zero i la més curosa artesania per elaborar uns plats que sorprenen i enamoren. Què més es pot demanar?

Per Martí Sales

Publicat

Detalls

Adreça Minerva, 6
Barcelona
08006
Transport M: Diagonal
Contacte

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening