Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Big Kokka (TANCAT)

  • Restaurants
  • preu 2 de 4
Publicitat

Time Out diu

Aquest local és tancat.

L'èxit de la petita barra 'nikkei' del soterrani del Palosanto, el Kokka, va portar al Grupo San Telmo a obrir el seu local més ambiciós. Big Kokka ocupa l'espai d'aquell prodigi d'interiorisme que va ser el Big Fish, al Born. I de la barra 'nikkei' n'agafa l'esperit d'encreuament japonès i peruà però amb molts més recursos. I val a dir que amb un 'dream team' culinari: la cuina va a càrrec del xef peruà Juan Otivo (que ha passat per Astrid y Gastón o el Ceviche 103) i la 'sushiwoman' Kyoko Li, qui va ser mà dreta d'Albert Adrià al Pakta i una de les persones amb més mèrits per haver aconseguit la fita de la Michelin. 

I la veritat és que l'esperit d'alta gastronomia que és la marca de la casa d'Otivo i sobretot de Li es tradueix en plats que potser no són fets amb base de producte de luxe però que sens dubte pertanyen a la divisó de l'alta cuina per imaginació i encreuament gastronòmic excels. Per exemple, una albergínia amb ají amarillo i tonyina seca, 'katsobushi', que és un prodigi de concreció de sabor i que a ningú pot deixar indiferent. Del Kokka han heretat cebiches i 'tiraditos', aixó com algunes peces de sushi cent per cent 'nikkei',  com el peix mantega amb salsa 'anticuchera'. En calent juguen la carta de la 'robata', la brasa japonesa, encara que també hi trobareu una bona tria de plats calents de la cuina asiàtica, com unes impecables 'gyoza' de llagostí, pollastre i salsa de cacahuet. I disposa d'un excel·lent menú de migdia que resumeix la seva filosofia per tot just 16 euros. Fregant el luxe a preus de classe mitjana. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Passatge Mercantil, 1
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (4)
Horaris
Cadia dia de 12 a 23.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà