1. Bisavis
    Foto: Maria DiasBisavis
  2. Bisavis
    FOTO: Maria DiasBisavis
  3. Bisavis
    FOTO: Maria DiasBisavis
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Sant Gervasi - Galvany
  • Crítica de Time Out

Bisavis

Publicitat

Time Out diu

El Bisavis no és simplement un restaurant. És una experiència multisensorial, feta per una cuina excel·lent guiada per l’entusiasme de l’Eduard Ros, un exadvocat convertit en gastrònom, cuiner autodidacta, sommelier i cap de sala. Detallista i exigent a més no poder, ho prepara tot davant dels dotze afortunats comensals que caben a la barra. Evidentment, els plats canvien segons inspiració i temporada. Per fer-vos-en una idea; hi ha servit ensaladilla amb botàriga, rajada amb mantega torrada i tàrtar de vaca vella amb whisky fumat, per exemple. Les més de 70 referències de vins que té són per posar-se a plorar de l’emoció.

Detalls

Adreça
Tavern, 11 bis
Sarrià- Sant Gervasi
Barcelona
08021
Transport
Sant Gervasi (FGC)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà