Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Blue Spot

Blue Spot

Restaurants, Marisc
Blue Spot
1/3
© Olga Planas Blue Spot
Blue Spot
2/3
© Olga PlanasBlue Spot
Blue Spot
3/3
© Olga PlanasBlue Spot

Time Out diu

Les vistes espaterrants són interessants en tant que inèdites. I aquest és el cas del Blue Spot, d’En Compañía de Lobos; al capdamunt del cub cromat del final noble de Sant Sebastià, ofereix una vista de 360º de Barcelona. La peculiaritat és que la perspectiva és des de la bocana del port. I et desencaixa la mandíbula tant o més que d’altres més vertiginoses. Envolta el restaurant una terrassa amb cocteleria creativa que és la cirereta del pastís, però això no és un article d’interiorisme (tot i que Isay Weinfield signa el local).

Una gran virtut de la cuina del Blue Spot (on hi han invertit PiSha, és a dir, Piqué i Shakira) és haver girat el mitjó d’aquell costum repugnant d’arruïnar el bon marisc ofegant-lo en suc de llimona. “La idea és no tocar massa el producte del mar, són sabors directes de marisc i de peix a la brasa, però afegint-hi un toc cítric diferent”, explica Tiago Bonacina, el director. Aquest restaurant, precisa, “no és un lloc per afartar-se, sinó per tastar un producte excel·lent, on tot el peix és salvatge, tant de llotja de la Barceloneta com de petit proveïdor”.

I disposen d’una carta llarga i entenedora (entrants, carn, peix, dues sopes, pastes i arrossos) que va desbordada de plats reeixits. Començant per unes finíssimes escopinyes a la brasa realçades per un subtil toc de curri vermell. I un cranc reial que ja ve sense feina, que pintes amb delit amb una salseta d’escuma de gambes i fumet.

I alerta al cranc de closca tova en format hamburguesa. Dues brases rere la barra presideixen el restaurant: la robata per als peixos –passen per brasa tant turbot com navalles– i un forn de carbó que fuma la carn. No negligiu el capítol dels arrossos. El de ceps i gambes, en la justa frontera d’allò sec i el melós –i un sabor potentíssim de ceps de la mida del puny d’un nadó– és un mar i muntanya dels que hi van. És un lloc per gastar-s’hi els calés, encara que el tiquet no sigui obscè: concentreu-vos a gaudir del sabor de cada mossegada, tastar diverses coses i visualitzar-les amb l’ull palatal. En sortireu amb la panxa i l’ànima satisfetes. 

Detalls

Adreça Passeig de Joan de Borbó, 101
Barcelona
08039
Transport Barceloneta (M: L4)
Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 16 i de 18 a 3 h. Dl. i dg. fins 24 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers