Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bo.Tic

Bo.Tic

Restaurants, Cuina creativa
Bo.Tic

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Aquest restaurant de curiós nom –és l'adjectiu bo i la combinació del sobrenom del xef, 'Tito', i la seva parella, la cap de sala Cristina Torrent– va obrir les portes el 2007, però els grans reconeixements els van arribar el 2020: ni més ni menys que la segona estrella Michelin. L'Albert Sastregener, un cuiner que ja va ostentar una estrella Michelin a La Cuina de Can Pipes, a Mont-ras, ofereix una cuina de gran nivell tècnic però alhora respectuosa amb la tradició de la cuina catalana arrelada en l'Empordà. El lloc té molt encant: una antiga fàbrica de carruatges. 

Publicat

Detalls

Adreça Carretera C-66 Girona - Palamós km. 11,5
Corçà (Baix Empordà)
17121
Preu De 40 € a 83 €.
Contacte
Horaris Tancat dg. nit i dl. i dt. tot el dia.
També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies