Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bo.Tic

Bo.Tic

Restaurants, Cuina creativa
Bo.Tic

Time Out diu

Aquest restaurant de curiós nom –és l'adjectiu bo i la combinació del sobrenom del xef, 'Tito', i la seva parella, la cap de sala Cristina Torrent– va obrir les portes el 2007, però els grans reconeixements els van arribar el 2020: ni més ni menys que la segona estrella Michelin. L'Albert Sastregener, un cuiner que ja va ostentar una estrella Michelin a La Cuina de Can Pipes, a Mont-ras, ofereix una cuina de gran nivell tècnic però alhora respectuosa amb la tradició de la cuina catalana arrelada en l'Empordà. El lloc té molt encant: una antiga fàbrica de carruatges. 

Publicat

Detalls

Adreça Carretera C-66 Girona - Palamós km. 11,5
Corçà (Baix Empordà)
17121
Preu De 40 € a 83 €.
Contacte
Horaris Tancat dg. nit i dl. i dt. tot el dia.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers