[title]
També es podria dir Boa-Sopa o Boa-Curri. En el sumptuós emplaçament de l’antiga galeria d'art Sala Gaspar, aquest restaurant panasiàtic ha fet una feina molt seriosa a l’hora de compilar receptes de tot el sud-est asiàtic. L’escepticisme t’engrapa quan desplegues una carta-passaport d’onze pàgines i et deixa anar quan tastes un modèlic i abundant pad thai o un curri malaisi amb gambotes de traca (les racions són platassos).
I de fet, el punt fort d'aquí és que ni versionen ni interpreten: es mantenen fidels a les receptes tradicionals, i sovint cuiners asiàtics passen per aquí per millor i assessorar l'elaboració dels plats. Un sopar aquí pot començar amb 'samoses' vegetarianes o rotllets de primavera, seguir amb una sopa malàisia de marisc al curri, i rematar-ho amb un molt coreà salmó 'bulgogi'. El local és un espectacle, i les cuines en acció –fan els seus 'dumplings' i fideus– també.