Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bodega Aregall

Bodega Aregall

Restaurants, Catalana
Bodega Aregall
1/2
© Irene FernandezBodega Aregall
Bodega Aregall
2/2
© Irene FernandezBodega Aregall

Time Out diu

Ni coccions interminables a baixa temperatura, ni tatakis, ni llits de Parmentier. La Bodega Aregall, que no és una bodega sinó una casa de menjars, va de vi servit en porró, paella els dijous, peus de ministre els divendres i cua de vedella els dissabtes. Es fa tot a temperatura casolana i se serveix en quantitats copioses. La clientela és eclèctica amb una cosa en comú, la gana. Els jubilats la calmen amb els esmorzars de forquilla, els treballadors amb el menú del migdia d’11 euros que inclou postres i cafè (oh, raresa!) i els joves amb els entrepans de cansalada.

Les taules de marbre es comparteixen, el televisor està sempre encès i un cap dissecat de cérvol penjat a la paret controla qui entra i surt d’aquest petit establiment familiar que els avis de l’Esteve, l’amo, van obrir el 1951. Ara és la Zarina, la seva esposa, qui s’encarrega de la minúscula cuina a la vista. No us sorprengueu si us posen un borsch quan demaneu el potatge del dia. La mestressa és russa i, de tant en tant, deixa empremta dels seus orígens en algun plat. Això sí, el capipota, el morro a la brasa i la galta rostida d’aquesta cuinera autodidacta són dignes d’algú nascut i criat a Sant Esteve de les Roures.

Per Mireia Font

Publicat

Detalls

Adreça Sant Ramon Nonat, 25
Barcelona
08028
Transport M: Collblanc
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 7 a a 16 h. Ds. de 8 a 12 h. Dg. tancat

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening