[title]
Després de diverses encarnacions, el restaurant de l'hotel Casa Bonay (meca del luxe assequible i 'cool' a Barcelona) ha adoptat la identitat de Bodega Bonay. Al capdavant hi trobem el xef Giacomo Hassan –ex cap de partida del Disfrutar, entre molts d'altres– que ha transformat l'espai en un temple dedicat als vins naturals (en tenen quasi 200! La majoria servides a copes) i que té un repertori de plats de bodega a la seva manera, i amb maridatges d'infinites possibilitats.
Hi torbarem des d'una galta de porc a la brasa amb pa amb tomàquet –us avisem, l'enunciat del plat no menteix, però no és el que us espereu– fins a receptes del tot mediterrànies, com una pasta fullada amb carxofa a la brasa i 'labneh', el formatge-iogurt libanès. Equipat amb brasa japonesa i producte de proximitat, Hassan munta i desmunta clàssics mediterranis amb mà virtuosa. L'espai, amb la cuina oberta i una barra llarga i cantonera, és bonic fins a dir prou.