Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Foto: Edu Rosa
  2. Foto: Edu Rosa
  3. Foto: Edu Rosa
  4. Foto: Edu Rosa

Per la Mercè... mengeu-vos el Born Street Food!

El 20, el 21 i el 22 de setembre, el festival més 'foodie' de la ciutat torna a Pla de Palau per celebrar la gran festa de Barcelona

Time Out en col·laboració amb Born Street Food
Publicitat

Ja sentiu el calor dels fogons i l’olor de les bestialitats gastronòmiques que caracteritzen el Born Street Food? Prepareu-vos, perquè un any més les millors cuines del barri surten al carrer per la Mercè: els xefs i botiguers de l’associació Barcelona Born Gourmet cuinaran els seus millors plats de temporada en viu i en directe a la Plaça Pla de Palau. Serà del divendres 20 al diumenge 22 de setembre, tres dies de menjar i festa en què podreu gaudir de deliciosos plats cuinats a peu de carrer elaborats amb els millors productes frescos i de temporada!

Tampoc faltarà, com cada any, la bona música. I és que per aquesta edició la música que acompanyarà els vostres àpats anirà a carrec dels millors selectors del barri dins el #BornStreetSound. Ho organitzen 24 kilates, la marca més transgressora del Born, i el Guzzo Club de Fred Guzzo, l'autèntica ànima musical del barri.

Continueu llegint perquè us expliquem tot el que trobareu; no hi falteu serà la millor manera d'agafar forces per celebrar com cal la festa major de la ciutat!

Xefs en acció
Foto: Edu Rosa

Xefs en acció

El Born Street Food no és només una oportunitat per posar-se les botes durant tres dies seguits, també és el moment perfecte per conèixer xefs de renom que us faran llepar els dits.

Si voleu devorar una gastronomia que us quedi ben a prop, no us podeu perdre la clàssica graella basca de Sagardi a càrrec dels germans Viñaspre, tots uns mestres dels fogons que us sorprendran amb els seus guardonats txuletons de vaca vella (tallats a cop de destral a la mateixa parada!). I el Fran Heras us portarà d'Avilés la seva mítica llonganissa a la graella, acompanyada de 'fritada' de pebrots i salsa 'chimichurri'.

Paradís per a carnívors
Foto: Edu Rosa

Paradís per a carnívors

Els carnívors estareu en un autèntic paradís amb el 'pulled pork' dels germans Rovira, de PORK... boig per tu, i els seus porcs de la granja de Sagàs rostits durant hores allà mateix. O amb les costelles de porc ibèric amb mel i mostassa del Tapeo de Dani Rueda. A vosaltres us caurà la bava només de veure-les, i elles es desfaran deliciosament en els vostres paladars.

I si busqueu la cara més gourmet del festival, la trobareu en el maridatge de vins de l'especialista Quim Vila.

Publicitat
D'ara i d'aquí
Foto: Edu Rosa

D'ara i d'aquí

Com cada any, el Born Street Food destaca per oferir productes ben frescos i de proximitat que garanteixen una qualitat excel·lent.

Ja són un símbol del festival els tacos de cochinita pibil que us servirà Joan Bagur, d'OAXACA Cuina Mexicana, la millor gastronomia del país que trobareu a la ciutat! Un dels altres clàssics de l'edició són els formatges artesans de petits productors (i premiats!) d'Eva Vila i La Teca de la Vila Viniteca.

La cosa també va d'entrepans!
Foto: Edu Rosa

La cosa també va d'entrepans!

A Zero Patatero de Luca Marongiu trobareu delícies com un entrepà de porchetta rostida amb poma, formatge i bolet marinat. I a Sagàs Pagesos i Cuiners trobareu calamar de Potera, en format d'entrepà de calamars al més pur estil madrileny i amb allioli de la seva tinta, una recepta amb Estrella Michelin d'Oriol Rovira.

Publicitat
Sou fans del peix?
Foto: Edu Rosa

Sou fans del peix?

Doncs prepareu les panxes perquè el mític peix blau de Barcelona, acabat de pescar i fregit al moment a la parada de la Confraria de Pescadors de Barcelona, us estarà esperant. Sí, sí, de la barca al plat! A la parada d'Euskal Extea Taberna, el restaurant de la Casa Basca de Barcelona, també podreu gaudir del millor bonítol d'Hondarribia pescat al vaixell Itsas Lagunak, cuinat amb tomàquet.

Fogons al carrer

Fogons al carrer

No hi ha millor sensació que sentir la calor i l'olor d'allò que t'estan cuinant davant dels nassos!

Les clàssiques paelles del 7 Portes bulliran en directe mentre vosaltres els observeu ansiosos i amb l'estómac fent-vos 'rum rum'. Quilos d'arròs, litres de fumet i sempre el millor producte per gaudir de la Paella Parellada, l'estrella de la casa. Tampoc us podreu resistir a les sardines a la graella d'ORIO Gastronomia Basca, l'arròs de muntanya del 1881 per Sagardi o el deliciós Bacallà al pebrot d'Espelette que us prepararan a la parada de Golfo de Bizkaia.

Com a novetat d'aquest any, el nou soci Guzzo Restaurant s'estrenarà al festival amb musclos de la Barceloneta maridats amb salsa mediterrània flamejats al bourbon. I si sou de clàssics, de la cuina de sempre, la de la iaia... esteu preparats per tastar les que, segurament, seran les millors truites de patates que hàgiu tastat mai? Les trobareu acompanyades de xoriço a la sidra a la gran bodega del Born, la Bodega Vidrios y Cristales.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat