Foto: Terrum Restaurant
Foto: Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, Terrum Restaurant

3 motius per a assaborir el brunch dominical del restaurant Terrum

Una vegada proveu mos al restaurant de l'avantguardista Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, no tornareu a pensar en brunchs sense enrecordar-vos de Terrum. I no deixeu les vostres mascotes a casa, perquè aquest restaurant és pet-friendly, no us el perdeu!

Time Out en col·laboració amb Hyatt Regency Barcelona Tower
Publicitat

Seguim transitant el pic més alt d'hivern i les baixes temperatures només ens fan venir ganes de compensar amb un bon plat calent mentre gaudim d'uns riures, amb música chill i sofàs com a núvols. Doncs ‘voilà’! Aquí el pla ideal al qual apunta el Restaurant Terrum, que llança al vol una nova oferta brunch, Skyline, per als diumengers amants dels matins que no tenen fi. Us ve de gust celebrar el final de la setmana amb la parella, amb amics o en família sense haver de preocupar-vos per les hores que gasta el rellotge? El restaurant situat a la segona planta de l'Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower us presenta una espurnejant varietat de plats de temporada elaborats amb delicadesa pel xef Juanjo Martínez, per a degustar en un bufet, sense límits de plats ni de temps: el pla s'allarga tota l'hora de la migdiada en un espai singular amb pàrquing inclòs. I si voleu allargar-vos una mica més, podreu continuar gaudint d'un After Brunch al Bar Axis, on trobareu entretingudes projeccions, concerts i d’altres, a la pantalla gegant del lobby. Us expliquem algunes raons més per les quals ens agrada tant aquest spot.

1. Perquè està a un hotel de peli!

Finestres XL, colors deco i sofisticació és el primer que se sent en entrar al restaurant, situat a la segona planta de l'icònic Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, dissenyat per Richard Rogers, també creador dels espais Centre Pompidou, Millennium Domi i Terminal 4 Madrid, entre altres. Us sentireu com una reina contemporània, envoltats d'un entorn avantguardista i amb unes vistes d'escàndol al cel blau característic de la 'city' i al Delta del Llobregat, aparadors difícils d'aconseguir enmig de l'urbs de Barcelona.

2. Per un menú en el què experimentar el cel a la terra

Terrum es caracteritza per tenir una cuina que toca de peus a terra, atrapant les delícies celestials que caracteritzen la varietat de la cuina mediterrània: productes de temporada i de proximitat s'entremesclen en una festa creativa, però sense artificis, respectant al màxim les qualitats de cada delícia. El brunch bufet obre les seves portes de 12:30h a 16:00h, una finestra de temps en la qual podreu provar varietats que van des del més salat al més ensucrat, en plats freds, calents i temperats. A diferència d'altres 'breakfast&lunch', ofereix al menú plats consistents, com a rellom wellington, ostres, crema calenta de mariscos, canelons o wrap de falàfel. També inclou begudes exòtiques, com la mimosa, el kombutxa i una àmplia varietat de gintònics.
Però els clàssics segueixen dempeus. Ous preparats de totes les formes possibles, centenars de formatges, torrades, iogurts, pastissos i pans. I a més inclou moltes opcions veganes, vegetarianes i sense gluten.

3. Per un ambient adaptable a tots els gustos

La música transformarà l'estada com més convingui: un DJ en directe sonarà mentre gaudiu del festí en parella, amb la família o amb els amics. Es pot convertir en la perfecta vetllada romàntica o en la millor atracció per a nens i grups amb ganes de passar-ho bé. Tota la fauna és benvinguda! Inclosos els vostres gossos, gats o hàmsters.
L'hotel ho posa fàcil i fa una oferta de menú a 49,90 € per persona. Els nens de 7 a 13 anys tenen un 50% de descompte i els que tenen fins a 6 entren gratis. També hi ha ofertes per a grups de més de 8 persones. Per a beneficiar-se d'aquests descomptes, és necessari fer la reserva exclusivament via telefònica. A part, tenen menú de carta i entre setmana, menús executius.
Ja teniu pla pel diumenge vinent!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat