[title]
Ca La Margui és el restaurant del local de l'Orfeo Martinenc del Clot. I això vol dir que hi podreu menjar envoltats de bestiari festiu, dracs, capgrossos, carrosses i sobretot les Abelles i el Pork del Clot. El local és maco fins a dir prou: un espaiós menjador amb parets de vidres i vistes a l'anella verda de Glòries i la Meridiana. El tracte és afable i directe.
Ara bé, tot plegat es quedaria en un no-res si no fos perquè la cuina és afinada i molt bé de preu. Entre setmana hi trobareu un menú de migdia més que recomanable, a 12'75, amb sis primers i sis segons: té opcions el tot populars però fetes amb cura i bon producte, com una ensaladilla russa amb cranc i ventresca, o botifarra de pagès amb patates braves. O si us voleu posar més exquisits, carxofes del Prat al forn amb romescu i carpaccio de bou amb parmesà. Allò interessant és que no estiren mai més el braç que la màniga: si hi ha un enunciat de plat temptador, no us decebrà. Per la nit, les tapes també valen la pena.