Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ca l'Enric

Ca l'Enric

Restaurants, Cuina creativa
Recomanat
5 de 5 estrelles
Ca l'Enric
1/3
© Joan Pujol-CreusCa l'Enric
Ca l'Enric restaurant
2/3
Joan Pujol-CreusCa l'Enric restaurant
Ca l'Enric restaurant
3/3
Joan Pujol-CreusCa l'Enric restaurant

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Quatre generacions han passat pels fogons de ca l’Enric des de 1882. Els germans Juncà reivindiquen el paisatge i fan cuina de producte.

Quatre generacions han passat pels fogons de ca l’Enric des de 1882. 120 anys després, el 2002, la prestigiosa Guia Michelin reconeixia la feina feta per aquesta nissaga a l’hora d’actualitzar la cuina que des de sempre s’havia servit a casa seva. Els responsables d’aquest canvi són els joves germans Juncà. Ells tres fan el que anomenen cuina de producte. Revindiquen el paisatge i l’entorn en què s’ubica el restaurant. En plena Garrotxa, diuen que la seva cuina és més de boscos que de volcans. Un dels seus menús, Descobrir la vall, juga precisament amb aquests ingredients més autòctons: bolets, tòfona, carn de caça, anguiles, truita de riu, cama-secs, rossinyols, etc. Cal tastar el sotabosc, que recull els productes que es poden veure al voltant del restaurant (vedella, bolets, herbes aromàtiques, flors, fulles, etc.). Amb tot, un dels menús més singulars és el de la becada (ocell de caça), amb sopa, arròs, becada guisada i a la brasa amb salmís, una salsa feta amb els interiors de l’ocell, foie i conyac.

Per Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Ctra. de Camprodon, s/n Nacional 260, km 91
La Vall de Bianya
17813
Contacte
Horaris De 13.15 a 15.15 h de dt. a dg. i de 20.45 a 22.30 h de dj. a ds.
També t'agradarà
    Últimes notícies