Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ca l'Enric

  • Restaurants
  • preu 3 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Ca l'Enric
    © Joan Pujol-CreusCa l'Enric
  2. Ca l'Enric restaurant
    Joan Pujol-CreusCa l'Enric restaurant
  3. Ca l'Enric restaurant
    Joan Pujol-CreusCa l'Enric restaurant
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Quatre generacions han passat pels fogons de ca l’Enric des de 1882. Els germans Juncà reivindiquen el paisatge i fan cuina de producte.

Quatre generacions han passat pels fogons de ca l’Enric des de 1882. 120 anys després, el 2002, la prestigiosa Guia Michelin reconeixia la feina feta per aquesta nissaga a l’hora d’actualitzar la cuina que des de sempre s’havia servit a casa seva. Els responsables d’aquest canvi són els joves germans Juncà. Ells tres fan el que anomenen cuina de producte. Revindiquen el paisatge i l’entorn en què s’ubica el restaurant. En plena Garrotxa, diuen que la seva cuina és més de boscos que de volcans. Un dels seus menús, Descobrir la vall, juga precisament amb aquests ingredients més autòctons: bolets, tòfona, carn de caça, anguiles, truita de riu, cama-secs, rossinyols, etc. Cal tastar el sotabosc, que recull els productes que es poden veure al voltant del restaurant (vedella, bolets, herbes aromàtiques, flors, fulles, etc.). Amb tot, un dels menús més singulars és el de la becada (ocell de caça), amb sopa, arròs, becada guisada i a la brasa amb salmís, una salsa feta amb els interiors de l’ocell, foie i conyac.

Escrit per
Dúnia Riera

Detalls

Adreça
Ctra. de Camprodon, s/n Nacional 260, km 91
La Vall de Bianya
17813
Horaris
De 13.15 a 15.15 h de dt. a dg. i de 20.45 a 22.30 h de dj. a ds.
Publicitat
També t'agradarà