Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Caballa Canalla

Caballa Canalla (TANCAT)

Restaurants, Cuina creativa La Barceloneta
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Davant del mercat de la Barceloneta, s’ha creat un lloc polivalent, exquisit i informal, de la mà d’Isabel Galobardes i el seu fill Guillem Rofes (Hoffman, ABaC..) que en poc temps ha creat molts fans. Amb una decoració que aprofita i exalta totes les possibilitats que té el local, Caballa Canalla presenta un ventall interessant i diferent d’oferta gastronòmica i lúdica. En un espai ampli, a qualsevol hora, es pot gaudir de tapes i platets elaborats amb productes bons i frescos provinents del mercat veí, a més de cocteleria i d’una àmplia selecció de vins. Les dues plantes del restaurant, que miren a la plaça on domina una terrassa, estan connectades per una gran passarel·la que passa per una gran i bonica cuina a la vista d’on surten sabors i olors característics i que animen i alimenten l’espai gastronòmic, a la planta baixa. Té un espai anomenat la peixera, apte per a grups o famílies, i una planta superior, les golfes, que permet assaborir fins a quatre tipus de menús gastronòmics. També hi ha un lloc retirat, el clandestí, amb comoditats per a una dotzena de persones.

La nit de la nostra visita ens va sorprendre el cochifrito, un plat castellà per excel·lència preparat de manera exquisida. Els musclos sorpresa i el bacallà amb mussolina d’all i espinacs són altres dels plats sòlids de la carta on predominen els arrossos, els peixos i mariscs. En Guillem fa elaborades receptes marineres “amb un buscat toc canalla”, com es pot comprovar amb la tradicional bomba de la Barceloneta, els calamars a l’andalusa o les mandonguilles amb sípia.

A més de l’oferta de la carta, diàriament hi ha tres o quatre plats del dia. I si hi ha sort i no hi ha molta gent, com és habitual, l’Honest Estaran, director d’escena, ens pot sorprendre amb alguns trucs de màgia. La rebosteria, a càrrec de la Maria, s’ha de tenir molt en compte, sobretot el pastís de pastanaga, únic a Barcelona. Pel que fa al capítol còctels, queda tot l’estiu per repassar-lo i aprofitar-lo.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Pl. del Poeta Boscà, 1
Barcelona

Transport Barceloneta (L4)
Contacte
Horaris Dilluns a dijous de 09:00 a 24:00 h. Divendres, dissabtes i vigílies de festiu de 9 a 01:00
També t'agradarà
    Últimes notícies