1. Caelis Barcelona
    Foto: Caelis Barcelona | Caelis Barcelona
  2. Caelis Barcelona
    Caelis Barcelona

Ressenya

Caelis

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Francesa
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 4 de 4
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Des de l’Hotel Ohla, Romain Fornell, un xef amb més d’un restaurant consolidat a la ciutat (Cafè Turó, La Plassohla...) i amb una trajectòria admirable, continua la seva carrera estrellada (una estrella Michelin) amb èxit. Al Caelis, un restaurant que mereix el guardó quasi des de la seva obertura, el 2004, Fornell hi desplega una cuina arriscada, però que alhora conserva el punt francès de tradició. L’atenció a la sala és impecable, i té tres menús degustació, un dels quals enfocat a realçar el producte de terra i de mar, un altre de celebració i un altre 100% vegetarià. A més ofereix un menú de migdia a un preu molt raonable que inclou plats com uns macarrons farcits de calamar i foie-gras. 

Amb el pas dels anys i la sofisticació extrema de moltes Michelin que volen fer una demostració de totes les tècniques possibles, l'estil de Fornell encara s'aprecia més: una cuina refinada, que per descomptat té els coneixements i mitjans necessaris, però on el més important és la suculència i la coherència dels plats, més que no pas el virtuosisme. Exemples? L'Anguila, remolatxa i caviar o uns lletons en salsa bearnesa. L’excel·lència francesa a Barcelona. 

Detalls

Adreça
Hotel Ohla
Via Laietana, 49
Gòtic
Barcelona
08003
Transport
Passeig de Gràcia (M: L2,L3,L4)
Preu
€€€€
Horaris
De dc. a ds. de 13.30 a 15 h i de 20 a 22.00 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà