Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Can Joan

  • Restaurants
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Can Joan
© Maria DiasCan Joan
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

La Sandra ha tornat. I qui és la Sandra? Qui va dirigir amb èxit durant gairebé vint anys La Noguera primer i l’Alzina després, temples per als aficionats als caragols. La Sandra i el seu pare Joan, lleidatans, han tornat als seus orígens, el petit i acollidor Can Joan. Allí va començar la família que venia de Balaguer i allí van agafar fama pels seus caragols, i van ampliar més tard el negoci amb aquests dos restaurants que van ser famosos mentre van durar. “Ens vam preguntar: ‘per què no tornem on vam començar’?”. 

Atès el limitat espai del local i la quantitat de reserves diàries, sumat al fet que “tot es fa al moment”, diu la Sandra, “és aconsellable en el moment de fer la reserva dir què es menjarà, perquè imaginem que de cop deu persones demanen caragols; a algú li haurem de dir que no i això no pot ser”, recomana. Més a la carta, impossible; de més proximitat, tampoc.

L’especialitat a més dels caragols són els arrossos. Aquest dia oferien arròs amb conill i caragols. Superb. No es pot deixar de tastar el que pot ser el millor allioli de Barcelona. I cada dia la casa ofereix arròs, si l’un ben fet i gustós, l’altre encara més. “Hi ha clients que vénen des de Mallorca a menjar els nostres caragols i després l’arròs del dia”, presumeix la Sandra, que rep al local perquè el comensal tingui la sensació “que entra a casa seva, sabent el que menjarà i gairebé com ha estat preparat”.

Escrit per
Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Aragó, 207
Barcelona
Contacte
93 707 90 31
Transport
Universitat (L1-L2)
Horaris
De dilluns a dijous de 8 a 17 h. Dv. de 8 a 24 h. Ds. de 13 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà