Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Can MarLau

  • Restaurants
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 2 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Can Marlau
    Foto: Ricard Martín Can Marlau
  2. Can Marlau
    Foto: Can MarlauCan Marlau
  3. Can Marlau
    Foto: Ricard Martín Can Marlau
  4. Can MarLau (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotCan MarLau (Eixample Esquerre)
  5. Can MarLau (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotCan MarLau (Eixample Esquerre)
  6. Can MarLau (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotCan MarLau (Eixample Esquerre)
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Obert l'octubre del 2022, Can Marlau és el primer restaurant propi d'en Ferran Soler, qui fou cap de cuina de la Bodega 1900 de l'Albert Adrià. I aquí el xef hi aporta tot el valor afegit de la seva trajectòria i saber fer en un bar-restaurant gastronòmic –aquesta és la definició que fa servir– on trobareu una cuina catalana de casa de menjars i tapes impecable, amb tota la finesa, tècnica i producte que hom espera d'un bullinià ficat a la cosa tradicional. Res de menú, només carta, a preus assequibles, en estricte horari de casa de menjars: de dilluns a divendres de 8 a 16 h, amb especial atenció a l'esmorzar de forquilla. Marlau és el nom compost del nom de les seves filles, Maria i Laura: "després de 25 anys treballant 14 hores, vull sortir a les sis i veure-les", explica Soler. 

Soler aposta per una carta que a primera hora del dia només ensenya la poteta, amb esmorzars de forquilla potents i boníssims –ous ferrats amb xistorra, careta de porc, truita de bacallà i alls tendres...– i al migdia encara guanya més múscul i col·lagen amb cullera, guisats i tapes. El producte de temporada és excel·lent; com una amanida russa sense històries (patata, tonyina, bonítol i pebrot, però quina maionesa!) o una amanida de tomàquets de temporada amb sardina fumada i oli de festucs. Però sobretot aquest és un lloc per als sucadors de pa en sèrie: el seu capipota –amb la mongeta blanca en lloc de cigrons, que aporta mantegositat– o una galta de vedella que la forquilla talla amb un copet són exemples de tècnica aplicada al fet popular. 

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
París, 161
Barcelona
08036
Contacte
93 835 29 30
Transport
Hospital Clínic (M:L5)
Preu
€€
Horaris
Dl. a dv. de 8.30 h a 15.30 h, ds. de 9 h a 15.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà