[title]
El 2018 la troupe neobodeguera de La Mestressa i Vermut i a la Gàbia de la santsenca plaça d’Osca va agafar el relleu de la mítica Bodega Floren de la plaça Ibèria per convertir-la en una neocasa de menjars. Adeu anxoves de Santoña, llonganissa de Graus, morcilla de Burgos i cecina del Bierzo. Hola bistec tàrtar, tataki de tonyina amb maionesa de kimchi, caneló d’ànec semicuit amb salsa de tòfona i bolets i cremós d’arròs de marisc amb gamba roja i cruixent d’alga.
Benvolguts canviescèptics, no patiu, l’altra meitat de la carta està pensada per a vosaltres; patates braves, croquetes variades, bombes, ensaladilla txaca i assortits d’embotits osonencs i formatges manxecs, bascs i extremenys. Estimats canvifòbics; aparteu els vostres prejudicis i doneu-li una oportunitat a l’excel·lent menú del migdia de Can Violí.
Per 11,90 € podreu escollir entre una crema o sopa, una amanida i una opció vegetariana. De segon, plats de carn i peix. Les postres són casolanes. Dijous arrossos i divendres fideuà. Tot fet amb cura, ingredients de qualitat i molts de proximitat. Cava, vermut, vins catalans i algun de Rioja, Ribera de Duero i Ribeiro. Què? Encara no us hem convençut? No passa res, així tindrem més possibilitats de trobar taula a la terrassa, una de les més privilegiades del barri.