Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Canaletes

  • Restaurants
  • El Raval
  • preu 3 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  1. Canaletes Cerveseria
    Foto: Canaletes Cerveseria Canaletes Cerveseria
  2. Canaletes Cerveseria
    Foto: Canaletes Cerveseria Canaletes Cerveseria
  3. Canaletes Cerveseria
    Foto: Canaletes Cerveseria Canaletes Cerveseria
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

On hi hagué Baviera, el 2022 hi va obrir Canaletes, "una masia urbana de carn a la brasa", com diuen, que funciona com a restaurant de l'hotel Yurbban. Al capdavant hi ha el cuiner Germán Lérida, un expert en carn que també ha treballat amb en Xavier Pellicer. Abans d'engegar Canaletes, Lérida –amb molta mili en alta hostaleria– va treballar a l'hostal Montserrat del Montseny, "fent botifarres i bull des de zero, treballant la brasa a les ordres de la propietària una senyora de vuitanta any que cuinava en bata", recorda.

Lérida és un paio amb gràcia i empatia, i treu del foc plats de carn sensacionals: com una contracuixa desossada de pollastre, feta a baixa temperatura i rematada en brasa, que és pur sabor, o un costellam de porc amb salsa barbacoa catalana, amb ratafia (14,5 €). Aquí la cosa va de vestir una carn excel·lent amb guarnicions escalivades i salses creatives, com uns porros a la brasa amb vinagreta de mongetes de Santa Pau. Han jubilat la fregidora: la patata brava és un patatot al caliu i salsa brava, i els vegetarians tenen opcions molt atractives, com els esmentats porros, o una col a la brasa amb maionesa i crema agre, deutora del magisteri de Pellicer i un plat molt més divertit del que promet l'enunciat. Sí, al capdamunt de la rambla s'hi menja molt bé a preus decents. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
La Rambla, 127
Barcelona
08001
Transport
M: Catalunya
Horaris
Cada dia de 13 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà