• Restaurants | Veneçolana
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Caña de Azucar (TANCAT)

Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

La jove veneçolana Adnaloy Osio, que regenta amb la seva germana Adriana el restaurant Caña de Azúcar a Barcelona no té cap problema a saltar dins del cistell del Carib: "I tant que som cuina caribenya! Hi ha un comú denominador que ve donat per la zona d'influència, els productes, el sabor i les fruites tropicals».

Per una gamma àmplia de sensacions fresques i alegres que fa que aquesta cuina sigui molt ben rebuda a Espanya. Aquí l'enfocament és mes occidental i d'autor que en un veneçolà tradicional; Adnaloy, que va venir a Espanya per estudiara a l'escola Hofmann i es va acabar quedant fent mili a Berasategui i Mugaritz és capaç de reduir una oda a la cuina de subsistència com el 'pavellón criollo' –un platarro de carn desfilada, fesols fregits en mantega, arròs i plàtan fregit– a una piloteta de golf arrebossada que podries confondre amb una de les bombes de la Cova Fumada. La cuina del Carib jove.

Detalls

Adreça
Muntaner, 69
Barcelona
08011
Transport
Universitat (L1-L2)
Horaris
Dc. de 9 a 12. Dj. i dv. de de 9 a 2 h. Ds. d'1.30 a 2 h. Dg. d'1.30 h a 24.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà