Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Caña de Azucar

Caña de Azucar

Restaurants, Veneçolana L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Caña de Azúcar
1/2
Caña de Azúcar
Caña de Azúcar
2/2
Caña de Azúcar

Time Out diu

La jove veneçolana Adnaloy Osio, que regenta amb la seva germana Adriana el restaurant Caña de Azúcar a Barcelona no té cap problema a saltar dins del cistell del Carib: "I tant que som cuina caribenya! Hi ha un comú denominador que ve donat per la zona d'influència, els productes, el sabor i les fruites tropicals».

Per una gamma àmplia de sensacions fresques i alegres que fa que aquesta cuina sigui molt ben rebuda a Espanya. Aquí l'enfocament és mes occidental i d'autor que en un veneçolà tradicional; Adnaloy, que va venir a Espanya per estudiara a l'escola Hofmann i es va acabar quedant fent mili a Berasategui i Mugaritz és capaç de reduir una oda a la cuina de subsistència com el 'pavellón criollo' –un platarro de carn desfilada, fesols fregits en mantega, arròs i plàtan fregit– a una piloteta de golf arrebossada que podries confondre amb una de les bombes de la Cova Fumada. La cuina del Carib jove.

Detalls

Adreça Muntaner, 69
Barcelona
08011
Transport Universitat (L1-L2)
Contacte
Horaris Dc. de 9 a 12. Dj. i dv. de de 9 a 2 h. Ds. d'1.30 a 2 h. Dg. d'1.30 h a 24.30 h.

Els usuaris diuen