Obert l’any 1944 per la família gallega Millán, aquest restaurant va començar alimentant pescadors i treballadors del port amb plats senzills i saborosos: caldo gallec, sopa de peix i sardines a la brasa. Gairebé setanta anys després, el local va passar a mans d’un client de tota la vida, que va decidir mantenir intacte el seu esperit familiar i apostar per la continuïtat. Avui, la seva carta continua homenatjant el millor producte del mar: gambes de Vinaròs, musclos del delta de l’Ebre, llagostins de Palamós, cargols de mar, crancs, cloïsses, navalles, ostres i percebes arribats directament de la costa gallega. La gran novetat va ser obrir la cuina al menjador, permetent que els comensals vegin de primera mà com es preparen les seves eleccions abans d’arribar al plat. Entre els seus imprescindibles d’estiu, destaca un gaspatxo de llamàntol que compta amb una legió de fans.
Ressenya
Carballeira Reina Cristina
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Reina Cristina, 3
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Barceloneta (M: L4)
- Preu
- 35 € aprox.
- Horaris
- De lu. a do. de 13 a 24 h.
Discover Time Out original video