1. Carballeira (Born)
    Scott Chasserot | Carballeira (Born)
  2. Carballeira (Born)
    Scott Chasserot | Carballeira (Born)
  3. Carballeira (Born)
    Scott Chasserot | Carballeira (Born)
  4. Carballeira (Born)
    Scott Chasserot | Carballeira (Born)

Ressenya

Carballeira Reina Cristina

4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • preu 3 de 4
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Obert l’any 1944 per la família gallega Millán, aquest restaurant va començar alimentant pescadors i treballadors del port amb plats senzills i saborosos: caldo gallec, sopa de peix i sardines a la brasa. Gairebé setanta anys després, el local va passar a mans d’un client de tota la vida, que va decidir mantenir intacte el seu esperit familiar i apostar per la continuïtat. Avui, la seva carta continua homenatjant el millor producte del mar: gambes de Vinaròs, musclos del delta de l’Ebre, llagostins de Palamós, cargols de mar, crancs, cloïsses, navalles, ostres i percebes arribats directament de la costa gallega. La gran novetat va ser obrir la cuina al menjador, permetent que els comensals vegin de primera mà com es preparen les seves eleccions abans d’arribar al plat. Entre els seus imprescindibles d’estiu, destaca un gaspatxo de llamàntol que compta amb una legió de fans.

Detalls

Adreça
Reina Cristina, 3
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (M: L4)
Preu
35 € aprox.
Horaris
De lu. a do. de 13 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà