Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Carlota Akaneya

Carlota Akaneya

Restaurants, Japonesa El Raval
Carlota Akaneya
Carlota Akaneya

Time Out diu

La barbacoa japonesa més reputada de la ciutat: us portaran la carn, i la podreu anar rostint al vostre gust, amb una barbacoa de carbó vegetal que està incorporada al centre de la taula. Demaneu el combinat de carns, i fareu tot un descobriment. Res de peix, només carn! 

Van ser el primer 'sumibiyaki d'Europa': un tipus de barbacoa casolana amb una graella de carbó vegetal, anomenada 'shichirin', i que es refereix a qualsevol menjar rostit sobre el 'sumi', el carbó vegetal. Els japonesos van importar el concepte de Corea i el van convertir en una part important de la seva cultura gastronòmica.

Després de tants anys –van obrir el 2011–, no perden pistonada: el seu gran èxit i plat més fastuós és el fidel de vedella Wagyu de Califòrnia a la brasa.   

Publicat

Detalls

Adreça Pintor Fortuny, 22
El Raval
Barcelona
08001
Transport Catalunya (M: L1-L3)
Preu 17 €
Contacte
Horaris dl. de 20.30 a 23 h., de dm. a dj. i dg. de 13.30 a 16 h. / 20.30 a 23 h., de dv. a ds. de 13.30 a 16 h. / 20.30 a 23.30 h.
També t'agradarà