Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Casa Masala

  • Restaurants
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 2 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Masala73
    © Maria Dias Masala73
  2. Casa Masala
    Foto: Casa MasalaCasa Masala
  3. Casa Masala
    Foto: Time Out Barcelona Casa Masala
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

En Jordi Aros i en Kuldeep Singh han reobert Masala73 com a Casa Masala. I han fet una rentada de cara a l'establiment, amb una gran barra oberta des d'on pots veure com preparen el pa 'naan' i una modernització de l'interiorisme –abans més minimalista– però en essència segueix sent un restaurant indi potent i contemporani amb esperit de casa de barcelonina. 

La intenció, diu Arós, “és fer servir les receptes de la família del Kuldeep i revaloritzar-les, amb tècnica i producte d’ara i aquí”. Els dos es van conèixer en les cuines d'un grup de restauració, i primer van unir esforços en un 'food-truck' anomenat Masala73, pioner de la cosa índia sobre rodes a Catalunya. Ara, a Casa Masala no volen ni sentir el terme fusió. I la veritat és que fan bé. La curta carta és sòlida, amb tres curris excel·lents (de verdures, de pollastre 'tikka masala', i d'albergínia) i sobretot un suavíssim xai ecològic de Cal Tomàs, amb picada i especiada amb espècies.

L’esperit de bus contemporani –noves receptes a còpia d'encreuar menjar de carrer – els porta lluny: l’'alu tikki' –truita sense ou amb verdures i cigrons– té forma de bomba de la Barceloneta, amb una potent maionesa de curri. Brava de veritat. I qui vulgui un homenatge: una potent ploma de porc de gla al forn tenduri, amb crosta de greix socarradet, deliciosa. 

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Muntaner, 152
Eixample Esquerra
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (M:L5)
Preu
€€
Horaris
Dl. a dg. de 13.15 h a 15.45 h i de 20.15 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà