Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Casa Masala

  • Restaurants
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Masala73
    © Maria Dias Masala73
  2. Casa Masala
    Foto: Casa MasalaCasa Masala
  3. Casa Masala
    Foto: Time Out Barcelona Casa Masala
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

En Jordi Aros i en Kuldeep Singh han reobert Masala73 com a Casa Masala. I han fet una rentada de cara a l'establiment, amb una gran barra oberta des d'on pots veure com preparen el pa 'naan' i una modernització de l'interiorisme –abans més minimalista– però en essència segueix sent un restaurant indi potent i contemporani amb esperit de casa de barcelonina. 

La intenció, diu Arós, “és fer servir les receptes de la família del Kuldeep i revaloritzar-les, amb tècnica i producte d’ara i aquí”. Els dos es van conèixer en les cuines d'un grup de restauració, i primer van unir esforços en un 'food-truck' anomenat Masala73, pioner de la cosa índia sobre rodes a Catalunya. Ara, a Casa Masala no volen ni sentir el terme fusió. I la veritat és que fan bé. La curta carta és sòlida, amb tres curris excel·lents (de verdures, de pollastre 'tikka masala', i d'albergínia) i sobretot un suavíssim xai ecològic de Cal Tomàs, amb picada i especiada amb espècies.

L’esperit de bus contemporani –noves receptes a còpia d'encreuar menjar de carrer – els porta lluny: l’'alu tikki' –truita sense ou amb verdures i cigrons– té forma de bomba de la Barceloneta, amb una potent maionesa de curri. Brava de veritat. I qui vulgui un homenatge: una potent ploma de porc de gla al forn tenduri, amb crosta de greix socarradet, deliciosa. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Muntaner, 152
Eixample Esquerra
Barcelona
08036
Transport
M: Hospital Clínic
Horaris
Cada dia de 13:15 a 15:45 i de 20:15 a 23:00
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà