Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Chamako

  • Restaurants
  • El Poble-sec
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Chamako
    Foto: Chamako Chamako
  2. Chamako
    Foto: Jon Ibarz
  3. Chamako
    Foto: Jon Ibarz
  4. Chamako
    Foto: Jon Ibarz
  5. Chamako
    Foto: Jon Ibarz
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

En Miguelito s'ha criat entre dimonis i borratxos i després d'experimentar amb sabors llatinoamericans i orientals (la seva mare és asiàtica), s'ha convertit en un autèntic mestre dels fogons. Ell és el vertader Chamako, el protagonista de la història que el restaurant té per bandera i que el personal —vestits de Chucky, el nino diabòlic— explica als clients quan arriben. Ubicat en una cantonada de Blai, al Poble-sec, el nou projecte de l'empresa Genialidades i dels propietaris del Babula Bar i Casa Madre recupera el local de l'antic Sasha Bar a Margarit, 18. 

El Chamako t'entra pels ulls: un espai, diàfan i amb una distribució cridanera pensada per socialitzar i passar-ho bé. Amb l'opció de menjar a la terrassa (coberta, a tall de porxo) o dins amb la música del discjòquei en directe de fons, el restaurant mostra la seva versatilitat des que s'entra per la porta. Ple de sorpreses, show i picades d'ullet a la decoració, als plats o... sí, al lavabo!

Però, més enllà de l'atractiu que vegis des del carrer, t'hi quedes pel menjar. La carta és completament d'autor i es divideix en cinc parts: tapes fredes, tapes calentes, nachos, tacos i postres. La fusió entre la cuina mexicana i japonesa també es veu de seguida a plats com un 'tiradito nikkei de salmó' amb llet de tigre o a les 'gyozas jalisco' amb carn de 'bírria'. Les racions són generoses i la majoria de plats estan pensats per compartir.

Plats principals: les recomanacions giren al voltant dels nachos 'el carnalito' amb cheddar trufat, vedella i chimichurri o els 'nacho macho', amb espectacle de ganivet inclòs. No caldrà que agafis tovalloletes per rentar-te les mans; després d'uns bons 'espar-taco', acabaràs llepant-te els dits i repetint. El menú està ideat per poder combinar-se amb un còctel i no emborratxar-se en l'intent. La fusió també és present a l'oferta de begudes amb ingredients com el sake, les algues o fruites i sucs tropicals. Ideals per acabar de menjar amb unes postres a 6,66 euros

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz

Detalls

Adreça
Margarit, 18
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport
Poble Sec (M: L3)
Preu
20 - 30 €
Horaris
Dl. i dt. tancat. Dc. de 18 a 24 h. Dj. de 18 a 1 h. Dv. i ds.de 18 a 2 h. Dg de 13 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà