• Restaurants | A la brasa
  • Sant Antoni

Chickoa - Roasted Chicken Lab (TANCAT)

El restaurant Chickoa del xef Paco Pérez ha redefinit les oportunitats que presenta el pollastre a l'ast tot proposant una carta que explora gustos mediterranis

Publicitat

Time Out diu

Chickoa és el nou temple dels pollastres a l'ast de Barcelona. El local va obrir les seves portes el novembre del 2020 i s'ha consolidat com una opció gastronòmica d'alta volada al barri de Sant Antoni. El xef 5 estrelles Michelin Paco Pérez, que ha aportat a Chickoa la seva visió culinària de primer nivell, explica que "Chickoa pretén rememorar el pollastre empordanès, per això s'utilitzen herbes dels llogarets de l'Empordà abans que altres espècies, per així aportar matisos diferents".

El punt fort de Chickoa són els pollastres de granja a l’ast elaborats al forn de carbó amb productes frescos i de proximitat i amb una barreja de quinze espècies. La fórmula és clara: treure partit de la versatilitat del pollastre per crear una carta dinàmica, on destaquen les aletes picants, la focaccia de pollastre al carbó amb herbes mediterrànies, l'escalivada i el picantó cuinat al buit i a baixa temperatura abans d'un final de brasa: sens dubte el 'must' del nou restaurant. 

"L'objectiu és crear un concepte divertit, a un preu assequible i que el puguis degustar tant en 10 minuts com durant tota una hora", assenyala el xef. Plats de rostisseria gurmet que fan venir salivera: croquetes cruixent i cremoses, i hamburgueses de contra cuixa, i amb un tiquet per persona que ronda els quinze euros.

Detalls

Adreça
Comte Borrell, 85
Sant Antoni
Barcelona
08015
Transport
Urgell (M: L1) Sant Antoni (M: L2)
Preu
15€
Horaris
De dl. a dg. de 13 a 15:30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà