Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Crama Dracula

Crama Dracula

Restaurants, Romanesa Eixample
Recomanat
Crama Dracula

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Hem d’agrair al Valentino i la Maria que hagin obert el primer restaurant típic del seu país aquí. La romanesa és una cuina molt variada, amb influències balcàniques i d’altres països veïns com Alemanya, Sèrbia i Hongria.

Aquesta riquesa hi proporciona gustos que es poden conèixer ara a la taverna Crama Dracula, a qui va dedicat aquest plat amb les seves millors especialitats. Dels embotits destaquen el salami de Sibiu, el filet de porc fumat, el filet gitano i el de cap de porc de senglar, sense deixar de banda els formatges rocar, telemea d’ovella, de vaca i el fumat cascaval, que també el serveixen arrebossat.

El farcellet de col farcit amb carn picada, el sarmele, és segurament el plat més típic, però també ho és la mamaliguta, una mena de polenta que se serveix amb diferents formatges de vaca i smântâna, nata pasteuritzada.

Aquesta càlida taverna proposa també peixos, com la truita farcida de llegums, en salmorra o fregits, alguns acompanyats amb mamaliguta. Hi ha també una àmplia oferta de carn a la brasa. Una extensa referència de vins romanesos –deixeu-vos aconsellar– i una sobretaula, animada amb tsuica, un aiguardent de prunes, completen aquest gens paorós panorama.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Provença, 18
Eixample Esquerre
Barcelona
08029
Transport Entença, Hospital Clínic (M: L5), Tarragona (M: L3)
Contacte
Horaris Dm a ds, de 13 a 17 i de 19 a 23 h. Dg, de 13 a 18 h
També t'agradarà
    Últimes notícies