Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cuina d’autor peruana a casa amb el take away de Yakumanka
Yakumanka
Yakumanka

Cuina d’autor peruana a casa amb el take away de Yakumanka

Voleu provar nous sabors sense moure-us de casa? Llavors no us podeu perdre la proposta de cuina d'autor peruana del restaurant Yakumanka. Una oportunitat perfecta per tastar els seus millors plats de la màxima qualitat, us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Advertising

Us imagineu poder menjar cuina d'autor peruana en el vostre saló? Gràcies al take away del restaurant Yakumanka és possible demanar plats tradicionals peruans elaborats amb productes frescos i de proximitat. I és que Yakumanka neix de la cerca del seu xef, Gastón Acurio, per trobar el maridatge perfecte entre la cuina peruana i el millor producte de les Costes Ibèriques. Una combinació que segueix el concepte de cebicheria popular del Perú: plats abundants i estètica criolla.
La gran estrella del restaurant és el producte fresc i de qualitat amb el que treballen. Perquè Yakumanka és un restaurant de cuina d'autor a l'abast de tots, sense pretensions i centrat en la màxima qualitat dels seus productes.
I ara que no podem gaudir del seu restaurant Yakumanka ha decidit desplaçar-se a les nostres cases amb una proposta de take away molt especial que us traslladarà al Perú gràcies als sabors dels seus plats. I a més, per fer encara més immersiva l'experiència gastronòmica, Yakumanka afegirà en la seva comanda una playlist del restaurant que us traslladarà al Perú natal del xef. Sense dubte, la millor manera de gaudir d'un bon cebiche des de la vostra casa. Voleu saber més sobre Yakumaka i el seu take away? Segui llegint!

Gastón Acurio
Yakumanka

Una cerca de sabors

El xef Gastón Acurio, reconegut el 2011 com un dels xefs més influents del món, és l’encarregat de crear unes receptes que recullen els sabors tradicionals peruans i els nous conceptes de cuina moderna.
Aquí a Barcelona és Jose Olave qui dirigeix la cuina del restaurant Yakumanka, situat al carrer València, perquè nosaltres puguem gaudir des de l’altra punta del món els sabors de la seva terra. 

Una cuina d’autor sense pretensions i sense voler ser alta cuina, sinó buscant exaltar els productes de qualitat de cada regió per obtenir els millors sabors, en concret els peixos i mariscos del mar Mediterrani, sempre frescos i salvatges, a preus raonables.
Ara, Yakumanka vol traslladar la seva essència a casa amb un take away que prioritza per sobre de tot portar la qualitat dels seus plats a cada client sense que es perdi res en els minuts que triga el trajecte. 

Restaurante Yakumanka
Yakumanka

Cuina d’autor en abundància

Segur que alguna vegada us haurà passat de demanar menjar a domicili i quedar-vos amb gana. Doncs no us heu de preocupar perquè les racions de Yakumanka són tan abundants que per dues persones, amb tres plats us quedareu més que plens. I no només això, sinó que en la seva carta take away teniu els millors plats del restaurant amb una varietat que s'adapta perfectament al paladar de cada persona.
Si mai heu tastat el menjar peruà, us recomanem iniciar-vos amb el cebiche, el seu plat estrella! Entre els diferents cebiches teniu el mixt amb la pesca del dia, marisc, calamar fregit i 'chocos'; el clàssic, si voleu provar com sap el moniato amb el peix del dia, i el cebiche nikkei, a base de tonyina, llet de tigre de mango i ají panca, per aquells que voleu sabors més únics.

Advertising
Restaurante Yakumanka
Yakumanka

Plats per a tots els gustos

Després d'obrir boca amb els plats clàssics, podeu passar als plats calents com l'arròs chaufa charisu amb porc al char siu, ou i amanida de ruca, o el tallarí saltat de pollastre, un plat de pasta saltejat amb chicharró de pollastre de corral, ceba, ajíes, tomàquets i 'salsa de polleria'.
Pels vegetarians i vegans també trobareu grans opcions, com la coliflor chifera a la brasa, salsa chifera d'espàrrecs, nap, ají i chips d'all. Se us fa la boca aigua només d'imaginar-ho, oi?
I com millorar tota aquesta experiència? Doncs res millor que maridant els plats amb una cervesa freda. Us recomanem la cervesa vermella de Damm, la Malquerida, que combina a la perfecció amb el cebiche, ressaltant el seu sabor.
Grans racions a un preu que oscil·la entre els 10 euros dels entrants i els 25 euros dels plats principals. Un preu ajustat que us permetrà assaborir d'una cuina d'autor peruana de qualitat.

Restaurante Yakumanka
Yakumanka

Una experiència gastronòmica desde casa

Si heu sigut capaços d'escollir entre tants plats, ja només us queda demanar a través del whatsapp al mateix restaurant i, en uns quinze minuts tindreu el vostre menjar peruà a casa. Tots els envasos venen amb una etiqueta de seguretat per confirmar que la vostra comanda no s'ha obert des que va sortir de la cuina, i amb unes etiquetes amb la descripció del plat, les al·lèrgies i la data de preparació. Què passa si us sobra alguna cosa? No us preocupeu perquè també s'indica quants dies pot estar cada plat a la nevera perquè no perdi res de sabor.
Com el cebiche necessita una mica de preparació a casa perquè acabi d'estar perfecte, el restaurant us donarà unes instruccions fàcils de seguir, perquè el vostre plat està igual que en el restaurant.
Els millors plats Yakumanka en uns envasos bonics per traslladar l'essència del restaurant, sobretot gràcies a un codi que si escanegeu us portarà a la playlist de música del restaurant. Salsa i sons llatins per aconseguir l'ambient perfecte!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising