Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cullera de Boix

Cullera de Boix

Restaurants Dreta de l'Eixample
2 de 5 estrelles
Cullera_Boix.JPG
Cullera Boix

Time Out diu

2 de 5 estrelles

De nit atreu per la seva càlida llum i sembla un far en una zona pobra en llocs per menjar bé. Decorat modern i amb un menjador dividit en tres parts, aquest establiment té l’esperit i la carta de les velles fondes, que tant s’agraeix, sobretot a l’hora de pagar el compte. La Cullera de Boix no és per tirar coets, però presenta una oferta que satisfà, sobretot als passejants que diumenges o festius circulen pel centre de Barcelona davant molts restaurants tancats. Als seus entrants, hi figura un assortiment de croquetes que serveixen per iniciar un dinar senzill, però ben elaborat. Un servei agradable, eficient i simpàtic completa l’oferta d’aquesta casa ara restaurada, però que, insisteixo, manté el seu aire de fonda familiar, sobretot pel tracte del personal. També destaquen els plats que presenta per picar: unes carxofes confitades i combinades amb pernil ibèric i parmesà fos. Un encert.
La casa diu que destaca pels arrossos, però no sempre és així. El cas de l’arròs negre de Cadaqués no va ser, almenys el dia de la nostra visita, el plat de la cuina empordanesa que esperàvem. Els arrossos són bons, estan ben preparats, amb el gra ben escollit, i sobretot amb una molt bona cocció que deixa assaborir en el seu punt just el gra d’un arròs que sembla de Pals. En el capítol de carns destaca el filet de vedella a la planxa amb nyoquis i salsa de tòfona, o la costella de vedella al gust, que pot anar acompanyada amb chimichurri, salsa de pebre verd, rocafort, o perigordina. Entre els peixos és recomanable el rap amb reducció de suquet i trinxat de la Cerdanya o el bacallà amb salsa arromescada i tempura de ceba tendra.
Cal tenir en compte que, sobretot en el terreny dels arrossos, les porcions són abundants, i fins i tot algunes paelles individuals poden ser compartides per dos, sempre que s’hagi fet un entrant fort o un pica-pica extens.
A més, La Cullera de Boix té, cada migdia, una excel·lent oferta de menú diari, a 16,75 euros. El menú canvia diàriament, és variat i inclou opcions interessants, on poden trobar-se plats catalans i de cuina marinera interessants. Les postres són correctes i té una bona proposta de vins a la carta. També serveix vins a copes. Per aquestes dates presenta ofertes de menús per a grups i ja en preparen per a Nadal i Any Nou. Un lloc correcte per a després del teatre. – Marcelo Aparicio.

Publicat

Detalls

Adreça Ronda Sant Pere, 24
Eixample Dret
Barcelona

Transport Urquinaona (Línies: L1-L4)
Contacte
Horaris De dl. a dg., de 8 a 22 h

Els usuaris diuen