Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Da Michele

Da Michele

Restaurants, Pizza
4 de 5 estrelles
Pizzeria Da Michele
1/2
© Maria DiasPizzeria Da Michele
Pizzeria Da Michele
2/2
© Maria DiasPizzeria Da Michele

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Da Michele no és una pizzeria més. És el súmmum de la pizzeria. Aquest temple, com l’anomenen a Nàpols, és bressol d’aquest plat universal. La família Condarro va iniciar la llarga tradició a Nàpols, on els descendents del senyor Salvatore van mantenir l’art de la pizza seguint els secrets en l’elaboració de la massa i la cocció de les porcions.

Vaig arrencar amb una doble mozzarella, supèrbia. És la històrica Margherita, servida al cor de l’Eixample, amb un tomàquet amb gust a tomàquet de la regió de la Campània, amb formatge fior di latte d’Agerola, un producte amb denominació d’origen protegida, orenga, amb el pecorino també DOP i olis. No hi ha una llarga llista de pizzes, sinó que mantenen a la carta les més reeixides des del 1870, que figuren a la carta darrere de tres propostes d’antipasti, i porten els noms dels avantpassats: Don Luigi, Donna Carmela i Don Michele. Cada pizza és prou grossa per compartir-se entre dues o tres persones, encara que quan un comença a assaborir-les és impossible aturar-se. “Tots els ingredients venen del sud d’Itàlia i són productes de denominació, i també tenim pizza fregida”, una altra de les especialitats napolitanes, com se n’enorgulleix Dino Marciano, el responsable de la pizzeria.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Consell de Cent, 336
L'Eixample
Barcelona
08009
Transport Girona (M: L4)
Contacte
Horaris De 12 a 17 i de 19 a 24 h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
0 people listening