Sopar amb Daniel Ligorio a Les Nits de Villa Bugatti

Restaurants
Daniel Ligorio
1/3
Ricardo RíosDaniel Ligorio
2/3
Villa Bugatti
3/3
fpericase / Villa Bugatti

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El 24 de juliol, gaudiu d'un vespre d'ensomni i marideu música i gastronomia en un menú inspirat en el repertori de Daniel Ligorio a Les Nits de Villa Bugatti

Aquest estiu toca gaudir-lo d’una manera diferent: sota la llum de les estrelles, en un jardí d'ensomni i deixant-vos portar pel vostre esperit més 'foodie' i assaborint plats que deixin un record inesborrable als vostres paladars. Acompanyats de màgia, pau i bona música, a Les Nits de Villa Bugatti us esperen uns sopars musicals d'allò més gurmet. No us quedeu sense les vostres entrades!

Situat a Cabrera de Mar i a només 20 minuts de Barcelona, la finca Villa Bugatti compta amb un gran i elegant espai interior seguit d’un espectacular jardí on us podreu perdre i contemplar les nits d’estiu envoltats de la frescor de la natura. Una localització única i ben propera per escapar de la ciutat i viatjar a un entorn d’encant per unes hores.

Durant aquest estiu hi podreu gaudir de Les Nits de Villa Bugatti: un cicle de concerts i menús desgustació on podreu assaborir un menú degustació inspirat en la música i les lletres de l’artista convidat i amb una combinació de plats ben gustosa!

Voleu saber a què té gust el repertori de Daniel Ligorio? El pròxim 24 de juliol aquest virtuós músic ens delectarà amb un repertori de luxe: des de Manuel de Falla a Debussy. Un jardí, un piano de cua i excel·lència musical sota les estrelles. Què més es pot demanar per una nit d’estiu? Doncs un menú degustació d’autor mentre us relaxeu amb la música de Ligorio! El xef de Villa Bugatti, Toni Vallory, combinarà el repertori musical que interpretarà Ligorio amb un repertori gastronòmic que us farà llepar els dits.

Un recorregut culinari per vivències i relats d'un sopar entre Manuel de Falla, Claude Debussy i Ricardo Viñes. Hi trobareu plats que recorden a l'arribada a París de Manuel de Falla com una amanida de fruites i flors mediterrànies, llavors de rosella i vinagreta de violeta amb pa de parís. Un plat que casa amb 'Claire de Lune' i amb què ens podem imaginar de Falla contemplant la lluna parisina.

O un filet de vedella a la brasa amb albergínia marinada amb espècies gregues i iogurt que s'inspira en la 'Suite del Amor Brujo' de de Falla i 'L’Isle Joyouse' de Debussy: un plat que pretén mostrar el món interior de cada compositor en aquestes dues peces. A continuació, us detallem el menú degustació al complet.

Comenceu a afinar les vostres oïdes i paladars, perquè aquest estiu assaborireu el classicisme musical per tots els sentits. Ja podeu reservar la vostra taula per viure i assaborir aquesta experiència foodie-musical!

* S’ofereix un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys, amb un menú de qualitat dissenyat a mida, en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els més petits també puguin viure la seva nit especial.

Menú:

- Croque monsieur de pasta chou

- Amanida de fruites i flors mediterrànies, llavors de rosella i vinagreta de violeta (pa de parís)

- Enfilat de musclos a la brasa al cafè de París

- Suquet de peix de la costa Brava

- Bacallà amb samfaina de poma i maduixa

- Farcellets de conill (conill, bacó, farigola fresca i mostassa en gra)

- Filet de vedella a la brasa amb albergínia marinada amb espècies gregues (orenga, menta, llorer, anet i farigola) amb iogurt

- Les postres circulars de fruits secs, xocolates i café

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies