Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guzzo
Foto: Agustina AránGuzzo

Deixeu-vos portar pels nous sabors del gastro-club Guzzo

Més plats que ens tempten a repetir, més vins exquisits i més còctels acolorits: el local del Born marida el seu ambient cosmopolita amb una cuina nova i molt gustosa

Time Out en col·laboració amb Guzzo
Publicitat

Guzzo és música, bon rotllo, cultura, sinergies i ara serà gastronomia en majúscules. Perquè aquest racó d'ubicació afortunada, a la plaça Comercial i just davant de l'antic Mercat del Born, no només ha renovat la seva cuina sinó que l'ha ampliada per convertir-se en una parada obligatòria dels 'foodies' de la ciutat.
El seu xef, l'Emilio Leonori, d'Argentina, ha bolcat els seus anys d'experiència a França i Espanya en una proposta gastronòmica que aposta per la cuina mediterrània amb inspiracions d'arreu del món. La seva formula és una barreja de creativitat i simplicitat que fa que, només tenir el plat a taula, diguem 'nyam!'. De fet, la base de la carta és tradicional, però amb tocs personals i originals.
Això sí, a Guzzo saben que una bona carta, per imaginativa que sigui, no ens delectarà si no està constituïda d'ingredients excel·lents, per això, en els seus plats també destaca la qualitat de la matèria primera: local i estacional. A la seva carta trobareu plats que varien segons la temporada, amb noves incorporacions cada 2 o 3 mesos.
Continueu llegint perquè us expliquem en 3 punts els tiberis que us hi esperen!

Obriu les portes a un món de sabors
Foto: Agustina Arán / Guzzo

1. Obriu les portes a un món de sabors

Potser ja us esteu preguntant quins són aquells plats nous que us sorprendran. Prepareu-vos.
Entre molts altres, degustareu delícies com molletes de vedella a la brasa, cremós de moniato rostit i crema de castanyes, un rissoto de carabassa i mantega de cítrics amb conill estofat o un cebiche vegà de celeri rostit amb salsa de coco i llima, complementat amb emulsió de pinya i moniato. Un regal pel paladar!
Tampoc hi faltaran les postres, perquè no hi ha res com acabar amb un toc dolç: la seva crema catalana amb cítrics i pistatxos caramel·litzats o la seva panna cotta de xocolata de llet, cremós de dolç de llet i cruixent de cacau.

Alceu les copes
Foto: Agustina Arán / Guzzo

2. Alceu les copes

Tota bona teca necessita un maridatge que l'acompanyi i en això Guzzo s'ha lluït. A més de la seva carta, també han fet créixer la seva selecció de vins, que en combina de clàssics i de naturals. Es tracta de vins biodinàmics que són un 'match' perfecte a una carta de productes cada vegada més orgànics. Fins i tot hi trobareu un vi propi: el rosat ZZ de Pinot Noir 100% elaborat a Catalunya i amb tocs francesos.
I si voleu glopades d'encara més sabors, la seva oferta de cocteleria es basa en receptes completament originals i copes especials que varien setmanalment, com el Modern Love: llima kaffir, bourbon, cardamam i oli d'oliva o un còctel que us encantarà, l'Adelita, tequila reposada, aranja, atzavara, llima, tajin amb sal i mundial blanca. Dolç i molt temptador!
Obriu les portes d'aquest renovat local i assaboriu un món de sabors.

Publicitat
Art, cultura i un ambient informal
Foto: Agustina Arán / Guzzo

3. Art, cultura i un ambient informal

Els plats cridaran l'atenció dels vostres paladars, però no seran l'únic element que farà embogir els vostres sentits: també la seva decoració. Està ple de colors i street art que converteixen l'entorn en un espai modern, informal i ideal per passar-hi moments fantàstics entre amics i bona gastronomia.
A més, també són escenari de música que us posarà a ballar tot el cos i d'altres plans culturals.
Un espai cosmopolita de cap a peus!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat