Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
9Reinas
9Reinas

3 delícies argentines que cal assaborir al restaurant 9Reinas!

Si us agrada la gastronomia amb gust de brasa i les carns d’altíssima qualitat, al restaurant 9Reinas viureu una experiència ‘foodie’ d’allò més feliç. Us expliquem què heu de tastar!

Time Out en col·laboració amb 9Reinas
Publicitat

Sou dels que saliveu quan veieu una bona carn vermella? Sou capaços de recórrer grans distàncies per trobar els millors talls i la millor qualitat en carns? Doncs no cal que aneu gaire lluny, ni que viatgeu a Argentina per assaborir un rostit de primera, perquè al 9Reinas trobareu tot allò que busqueu.
Amb un ambient i un entorn elegantíssim, cuina oberta, dues plantes, racons romàntics, una sala per a grups, un servei impecable i una carta de vins única —amb referències sobretot argentines—, el restaurant del carrer València, gairebé a tocar del Passeig de Gràcia, va ser el primer 9Reinas en obrir les portes l’any 2010. I, des d’aleshores, la proposta s’ha ampliat i ara compten també amb un altre restaurant al carrer Ganduxer i un tercer a Sant Cugat.
Tots tres comparteixen la passió per oferir les millors carns del món i posicionar-se com un referent de la cuina argentina a casa nostra. I ho aconsegueixen! Seguiu llegint, perquè us expliquem algunes de les delícies que trobareu i devorareu amb delit. Nyam!

Les empanades!
9Reinas

1. Les empanades!

És una de les receptes argentines més tradicionals i, alhora, més esteses internacionalment. I, al 9Reinas, en tenen la mà trencada a l’hora de fer-les. Amb massa casolana fina, tendra i, alhora, amb un punt cruixent, i amb varietat de farcits. No us perdeu la clàssica de carn, molt saborosa, que, si preferiu, podeu triar que sigui picant i acompanyada amb salsa ‘yasgua’. També les trobareu de pernil i formatge o, encara més sofisticades, de formatge de cabra, ceba, albergínia i mel, delicioses! Les podeu acompanyar amb altres entrants que cal tastar, com la ‘molleja’ de vedella o la ‘provoleta’ a la graella, totes dues especialitats de la casa, i amb unes espectaculars croquetes de carn salada i fumada de vedella amb emulsió d’oli d’oliva.

Carns de talls clàssics
9Reinas

2. Carns de talls clàssics

Si d’alguna cosa es pot vanagloriar la cuina del 9Reinas és de comptar amb una selecció de les millors carns del món. De les millors ramaderies de la Pampa d’Argentina importen cinc talls nobles de vedella Angus, que són la base del rostit clàssic argentí; de Nebraska (EEUU) importen entrecot i costellam de Black Angus, que marquen primer a la graella i després rosteixen a foc baix a l’estil tradicional argentí; i, des del Japó, porten una selecció de talls de Wagyu, una de les races de vedella més preuades del món per la seva gran infiltració de greix.
A banda, els amants de les milaneses també veuran satisfets tots els seus desitjos, perquè a la carta del 9Reinas trobaran cinc propostes entre les que costarà triar, des de la clàssica de vedella empanada a la napolitana, amb tres formatges, salsa de tomàquet, pernil dolç i orenga, o la fugazzeta, també de vedella amb ceba caramel·litzada i mozzarella.

‘Papas’, guarnicions i molt més!
9Reinas

3. ‘Papas’, guarnicions i molt més!

I, per acompanyar les carns, no dubteu en deixar-vos temptar per la varietat de ‘papas’ i guarnicions de la carta. Cal tastar les Papas 9Reinas, ondulades i cruixents i acompanyades amb ous ferrats, molt sorprenents! I tampoc us perdeu l’amanida de fonoll amb tomàquets xerri, anet, llima i vinagreta de kalamansi, suau, refrescant i molt gustosa.
Si després d’un àpat tan contundent encara teniu forat per les postres, gaudireu amb una proposta 100% argentina on el dolç de llet és protagonista. No dubteu en demanar el ‘panqueque’ de dolç de llet, tot un clàssic. I si voleu acabar amb una explosió de sabor, opteu pel volcà de dolç de llet amb gelat de vainilla. Un cop ho proveu... voldreu repetir!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat