Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Deliri

  • Restaurants
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotDeliri BCN (Eixample Esquerre)
  2. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotDeliri BCN (Eixample Esquerre)
  3. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotDeliri BCN (Eixample Esquerre)
  4. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotDeliri BCN (Eixample Esquerre)
  5. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott ChasserotDeliri BCN (Eixample Esquerre)
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Deliri és el projecte del cuiner David Morera: un restaurant petit, personalíssim, on aquest cuiner format al Coure, entre molts altres llocs, deixa anar tota la seva capacitat i inspiració, sense parat massa atenció a modes o rebaixar el tiquet en excés perquè la gent vingui en massa. La posada en escena –cuina oberta amb ell i un segon de cuina, un menjador informal– contrasta amb una gastronomia d'alta volada, que acompleix fil per randa el gastat eslògan de "respectar el producte". 

I això ho aconsegueix fent una cuina d’estricta temporalitat, que canvia cada mes, i sobretot atorgant a cada element del plat una importància cabdal tant en l’àmbit visual com exercint un perfeccionisme de cocció extrem. Un magnífic exemple n'és un arròs melós de gamba vermella o els seus macarrons: els macarres de l'àvia són tres macarrons enormes, sobre un fons de salsa de tomàquet reduïda al forn 10 hores a baixa temperatura. Van farcits d’un rostit de pollastre i botifarra amb una beixamel on el greix de la carn és la mantega. I els acaba una salsa amb els ossos. És mossegar-los i la intensitat dolça quasi mareja de plaer. Doncs això, un deliri. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Còrsega, 242
Barcelona
08036
Contacte
93 611 39 27
Transport
Hospital Clínic (M:L5)
Preu
€€€
Horaris
Dc. a dg. de 13.30 h a 15.30 h i de 20.30 h a 23.15 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà