Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Descobrint la terrassa del Hilton

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Hotel Hilton1/2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hotel Hilton2/2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Descobrint la terrassa del Hilton

Barcelona és plena de terrasses fantàstiques per gaudir de l'estiu. Us en descobrim una que val molt la pena. Time Out Barcelona en col·laboració amb Codorníu.

Advertising

Segur que hi heu passat moltes vegades per davant però potser no heu intuït tot el que aquest espai us pot oferir... parlem de la terrassa Vibe de l’Hotel Hilton Barcelona ubicat a la Diagonal. Si sou per l’Upper Diagonal animeu-vos a fer una parada i relaxar-vos amb uns còctels, unes tapes o una copa de cava ben fresquet.

Es tracta d’una terrassa magnífica especialment per gaudir del bon temps, ideal pels afterworks o sopars amb els amics o la família. Si la calor ho permet, també és un bon lloc per dinar. De fet és una terrassa polivalent, de la que podreu gaudir tot l’estiu de les 16.30 fins a la 1.30 h de la matinada, fins al mes de setembre.

En l'àmbit gastronòmic, hi ha moltes opcions. Si teniu ganes de fer unes tapes, tasteu qualsevol de les seves especialitats: pernil ibèric de gla amb pa i tomàquet, bombó de foie, xocolata i ametlla, calamarsets a la planxa, la pissarra de formatges de pastor i els seus contrastos, o la d'embotits de Vic. Si us ve de gust una amanida la de quinoa Real, tomàquets marinats, brots de Kalamata i oli d'alfàbrega, és molt recomanable. D’entre els entrepans que ens ofereixen ens encanta el de pa de coca amb escalivada i anxova del Cantàbric, albergínia, pebrot vermell, ceba rostida i amanit amb oli d'oliva. Les hamburgueses també són una bona elecció; i el sandwich en pa integral, tomàquet assecat al sol, espàrrecs de marge, mix d'enciams, cogombret agredolç i llom de tonyina. Si sou llaminers, heu de tastar el pastís de pastanaga, l’assortiment de gelats o un plat de fruita del temps talladeta, que entra de meravella amb aquesta caloreta. Per acompanyar aquestes delícies culinàries, les Sangrías by Codorníu, tant de vi com de cava, són una bona alternativa estiuenca.

Una alternativa molt interessant són les combinacions que ofereixen per picar, com la copa de cervesa amb patates braves o la copa d’Anna de Codorníu acompanyada de salmó Fumat. A més de bona teca, fan uns còctels d’escàndol. Tasteu el Bellini, el Bucks FizZ, el Margarita, el Mojito, el Daiquiri o Mai Tai… Trieu el que us vingui més de gust, hi ha moltes combinacions per satisfer els paladars més exigents. Consulteu la carta!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising