Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Dirty South

Dirty South (TANCAT)

Restaurants, Cuina dels nadius americans Dreta de l'Eixample

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Aquest local és tancat N’hi ha per sucar-hi 'patacón' al Dirty South. Aquest restaurant de cuina de Nova Orleans va estar tancat mig any perquè la seva propietària, de Carolina del Sud, va decidir plegar veles. I l’han reobert els veneçolans Lorena i Marcos Esteves. “A la cuina del 'deep south' hi hem afegit influències caribenyes. Hem mantingut els plats forts com el gumbo i el pollastre fregit, però amb tocs cubans, veneçolans o de la Martinica”, diu la Lorena.

I van tenir la sort de poder localitzar i tornar a contractar el primer cuiner, el Gianmarco Cerasoni, versàtil i creatiu xef que tant s’enfanga en el soul food –boníssim el 'hash brown', l’altra truita de patates, amb cansalada, farina i ou– com s’inventa una cachapa –truita de blat de moro tendre– amb 'pulled pork' i 'chutney' de mango.

I l’entrepà 'po’boy' –el clàssic del sud, de gamba arrebossada amb 'rémoulade', maionesa i mostassa blanca– és un vici. Ara, com a immersió, el més recomanable és que us agafeu el Super Dirty Popcorn: per 25 euros entre dos, un cubell amb un resum de tot l’arrebossat i les seves salses. Greix del bo.

Detalls

Adreça Bruc, 46
Eixample Dreta
Barcelona
08010
Transport Tetuan (M: L2), Urquinaona (M: L1, L4), Girona (M: L4)
Contacte
Horaris Cada dia de 1 a 16 i de 20 a 23 h. Dg. de 12 a 18 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies