Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Doble

Doble

Restaurants Gràcia
In love with the coco
1/4
© Irene FernandezIn love with the coco
Zombie
2/4
© Irene FernandezZombie
Grota
3/4
© Irene FernandezGrota
Doble
4/4
© Irene FernandezDoble

Time Out diu

Dos homes, el xef Paco Pèrez i el cocteler Manel Vehí. Tots dos tocats per la tramuntana. El Paco té a Llançà el restaurant Miramar, amb dues estrelles Michelin, i no gaire lluny, a Cadaqués, el Manel s’amaga rere la barra del Boia Nit, mític establiment amb 70 anys de trajectòria. Tots dos, doncs, amb aquest punt de genialitat empordanesa que els porta a experimentar incansablement en els seus terrenys: el Paco a la cuina i el Manel a la barra. La suma d’aquests dos talents es diu Doble, es troba als baixos del restaurant L’Eggs i té l’aspecte d’aquells locals novaiorquesos que habiten en el nostre imaginari col·lectiu.

Al Doble, el Paco cuina snacks pensats “per a passar desapercebuts, ja que l’objectiu és que el menjar acompanyi els còctels, però amb la voluntat de transcendir els cacauets a la barra”. Un nigiri de tonyina amb 'yuzu' i alga nori o un espectacular panet de peus de porc són algunes de les propostes que surten de la cuina del Doble.

El Manel, per la seva banda, porta pràcticament tota la vida agitant la coctelera al Boia, propietat de la seva família, un lloc il·lustre pel qual han passat des de Dalí a García Márquez i experiència en algunes de les millors barres del món. Al Doble, explica que vol “fer cocteleria d’autor”: “Fer servir els diferents productes que he descobert viatjant, i jugar amb aires, escumes, textures i temperatures”.

Però no penseu que trobareu filigranes envoltades de fum que no sabreu ni per on agafar. La cocteleria del Doble és original i trencadora, però també amable, amb gustos generalment suaus, ben integrats i sense excentricitats gratuïtes. Exemples? In love with the coco (consta d’aigua de coco, ‘cachaça’ i papallona de taronja), el Zombie (amb rom anyenc, rom blanc, kiwi, canyella, angostura i fruita de la passió) o el Grota, una combinació deliciosa de Gin Mare, suc de maduixa, suc de llima i sucre, amb dues textures i dues temperatures.

Per Laura Conde

Publicat

Detalls

Adreça Passeig de Gràcia, 116 (baixos de L'Eggs)
Gràcia
Barcelona
08008
Transport Diagonal (M: L3, L5)
Contacte
Horaris Dl. tancat. De dt. a ds. de 12.30 a 24 h. Dg. de 12.30 a 18 h.

Els usuaris diuen